Napokon

Jedan od najdužih i najgorih hollywoodskih razvoda završio nakon 22 godine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Upoznali su se 1981. i oženili sedam godina kasnije. Brak je završen 1993. ali naganjanja po sudovima trajala su 22 godine!

Hollywoodske zvijezde Burt Reynolds i Loni Anderson daleko su poznatiji po svom mučnom razvodu, nego po svojim ulogama.

Pogledaj i ovo Haris Džinović oči ga odale Utučeni Haris Džinović službeno se razveo od supruge Meline, nije mogao sakriti koliko je slomljen: "Ona je nikakva žena, sama je rekla da je materijalist...''

Par se upoznao 1981. na setu 'The Merv Griffin Show'. Zaljubili su se i sedam godina kasnije vjenčali. Brak je bio kratkov vijeka jer su se razveli već 1993. Ipak, razvod nije bio definitivni kraj. Tek tada je započeo pravi pravni pakao koji je trajao 22 godine!

Zgodna razvedenica: Prekinula šutnju fotkom na Instagramu

Problemi su nastali kada je Loni od Burta tražila da joj isplati pozamašnu količinu novca kojeg on nije imao, čak što više, Burt je objavio bankrot odmah nakon što je primio papire o razvodu.

Njihov odnos postao je javna stvar kojom su se tabloidi naslađivali. 22 godine par se prepucavao i izmjenjivao međusobne optužbe o varanju, zlostavljanju i zanemarivanju.

Sada 22 godine kasnije, rat je napokon završio. Loni je potpisala dokument kojim tvrdi kako joj je Burt napokon isplatio sav novac koji joj je dugovao. S kamatama, Burt joj je isplatio 154.520 tisuće dolara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene