Druga sreća

Domaća manekenka uplovila u novu bračnu luku, dok joj se prvi brak raspao zbog suprugove nevjere

Kristina Bradač i Miro Radić (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) Kristina Bradač i Miro Radić (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) Bojan Zibar i Bruno Zlomisli? 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Bradač i Miro Radić (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) Kristina Bradač (Foto: Bojan Zibar i Goran Perešin) +0 Kristina Bradač (Foto: Bojan Zibar) Galerija

Kristina Bradač prošlog se vikenda udala za Miru Radića, s kojim se počela viđati nakon bolnog razvoda od bivšeg nogometaša Darija Smoje.

Bivša manekenka te dizajnerica Kristina Bradač prošlog vikenda izrekla je sudbonosno "da" i udala se za dugogodišnjeg partnera Miru Radića.

Pogledaj i ovo showbuzz Još jedan prekid... Kristina odnedavno solo: Pukla ljubav zbog neslaganja karaktera!

Svadbena proslava održana je u jednom zagrebačkom restoranu, a među gostima su se našli najbliži prijatelji i članovi obitelji. Kristinin vjenčani kum bio je PR stručnjak Davor Grgin, koji je na svom profilu na Instagramu podijelio najemotivnije dijelove večeri.

Kao mladenka, Kristina je prvo zablistala u bijeloj satenskoj vjenčanici, nakon koje se presvukla u neobičnu crno-bijelu kratku haljinu. Kristinom se na Instagramu pohvalila i njezina bliska prijateljica Iva Jerković.

Podsjetimo, Kristini je ovo drugi brak. 2005. godine udala se za Smoju nakon 4 godine veze, a nakon bolnog razvoda 2011. godine, navodno zbog njegove nevjere, utjehu je pronašla upravo u Miri, s kojim je prvi put viđena iste godine.

Šuškanja su počela nakon što su se sve češće počeli pojavljivati na istim gradskim događanjima, a onda su se prestali skrivati.

U proljeće 2013. godine par je nakratko prekinuo vezu, no brzo su shvatili kako ne mogu jedno bez drugoga.

Kristini se zatim ostvarila najveća životna želja da postane majka, a kćerkica Vivien stigla je krajem 2016. godine. Ipak, prije njezina dolaska na svijet, bivša manekenka preživjela je veliku životnu tragediju.

Naime, dvije godine ranije na prijevremenom porođaju izgubila je kćer Sofie. Vivien je rođena kao "dijete palčić" u 30. tjednu trudnoće, no malena obitelj bila je jača od svega.

Dario Smoje postao je otac u kolovozu 2014. godine kada je rođena kćerkica Zara iz veze s Riječankom Draganom Milčić. Ipak, par je prekinuo prije dolaska djeteta, no odlučili su ostati u bliskim odnosima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene