'Pogled ispod obrva'

Nakon 57 godina progovorila o fotografiji koja je ušla u anale!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sophia Loren i Jayne Mansfield te su godine bile najtraženije glumačke dive, a njihova zajednička fotografija sa zabave ostala je zauvijek zabilježena. Sada napokon znamo i priču iza tog događaja...

E to je bio 'pogled ispod obrva'. Trenutak koji su kamere zabilježile te davne 1957. na zabavi koju je organizirao filmski studio Paramount, Sophia Loren nije mogla skinuti pogled s kolegice Jayne Mansfield – kao i svi otali uzvanici zahvaljujući provokativnom svilenoj haljini koja je naglasila njezine adute.

Pogledaj i ovo Nina Violić - 1 Ogroman talent Ona je Sophia Loren hrvatskoga glumišta! Naša crvenokosa ljepotica raspričala se o ljubavi, a otkrila i zašto se najradije kupa gola!

Sopfia Loren proslavila 80. rođendan - njezin seksepil ne blijedi

'Paramount je organizirao zabavu u moju čast. Sav filmski svijet je bio tamo i bilo je nevjerojatno. A onda je došla Jayne Mansfield, i to posljednja. Sjela je za moj stol. Znala je da je svi gledaju. I onda joj je skoro... Gledajte. Vidjeli ste fotografiju. Gdje su moje oči? Gledam u njezine bradavice jer sam se bojala da će završiti na mojem tanjuru. Možete vidjeti strah u mojim očima. Bojala sam se da će se haljina raspuknuti', rekla je Sophia za Vanity Fair.

Slavna glumica nedavno je proslavila 80. rođendan, a njezin seksepil i dalje ne blijedi.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene