Najbolji od najboljih

Pogledajte sve trenutke po kojima ćemo pamtiti šarmera sa Zapada koji nas je osvojio Kićinim pjesmama

Ron Holsey Ron Holsey Ron Holsey/Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ron Holsey Ron Holsey Ron Holsey +0 Ron Holsey i Mia Kovačić Galerija

Ron Holsey osvojio nas je svojim glasom u Supertalentu, a tijekom sezone priuštio nam je i nekoliko vrlo zabavnih trenutaka.

Šarmantni dečko iz Kalifornije Ron Holsey ove je godine oduševio publiku i žiri showa Supertalent, no svoj prolaz u finale nije izborio. Unatoč tome, uspio je razoružati gledateljice diljem Lijepe Naše, a pod njegovim čarima i zelenim očima pokleknula je i članica žirija Maja Šuput, koja je otvoreno priznala da je upravo Ron bio njezin favorit. 

Pogledaj i ovo Ron Holsey Uspjeh nakon Supertalenta Pogledajte što je snimio Amerikanac koji obožava Pejakovićeve pjesme te je li upoznao kakvu Hrvaticu

Ovaj simpatični 38-godišnji televizijski scenarist došao je u Hrvatsku ravno iz Los Angelesa, a svojom je zaraznom energiju i ljubavlju prema balkanskoj glazbi osvojio sve oko sebe, a uz to nam je priuštio i neke nezaboravne, zabavne trenutke. 

U polufinalnoj emisiji Ron je zapjevao pjesmu Krunoslava Kiće Slabinca "Zbog jedne divne crne žene", a nakon što je završio svoj nastup, našoj je Miji Kovačić za emisiju "Backstage s Miom" otkrio kako je vrlo zadovoljan svojim nastupom.

Mia mu je također rekla kako je sigurna da su pripadnice nježnijeg spola bile vrlo zadovoljne njegovim nastupom, a onda je uslijedio šok - Ronu se na telefonski obratio sam Kićo Slabinac i prokomentirao njegov nastup. 

Zbunjeni Amerikanac ostao je pod vidnim dojmom toga što razgovara s jednim od svojih balkanskih glazbenih idola, a Kićo mu je poručio da je bio - sjajan!

"Nije mogao promašiti! Meni je odjednom došlo deset-petnaest poruka iz različitih zemalja da brzo gledam jer da Amerikanac pjeva moju crnu ženu", rekao je Kićo Ronu, koji je cijelo vrijeme u nevjerici slušao glas slavnog pjevača koji mu se obraćao. 

Koje nam je još smiješne i simpatične trenutke Ron priuštio u ovoj sezoni Supertalenta, pogledajte u našem videu. 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene