Backstage s Miom

Oni su pobjednici sedme sezone Supertalenta, no dosad niste vidjeli što su radili prije svakog nastupa

Davor Worda Ćiković i Ivana Rončević, voditelji skupine Davor Worda Ćiković i Ivana Rončević, voditelji skupine DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Worda Ćiković i Ivana Rončević, voditelji skupine Dio skupine Transform Crew - 3 Dio skupine Transform Crew - 2 Ivana Rončević, voditeljica skupine +0 Davor Worda Ćiković, voditelj skupine Galerija

Mislite da znate sve o pobjednicima sedme sezone showa Supertalent? Naša Mia u emisiji "Backstage s Miom" otkrila je neke dosad neviđene trenutke.

Plesna skupina Transform Crew prošle je nedjelje osvojila laskavu titulu novog hrvatskog Supertalenta te nagradu od 200 tisuća kuna.

Pogledaj i ovo Martina Tomčić, Davor Bilman Što je prava istina? Koliko se zapravo slažu Davor i Martina? Napokon smo dobili odgovor o temi o kojoj se dugo šuška

Njihove nastupe smo pomno pratili iz emisije u emisiju, no kako su stvari izgledale u backstageu, to je dosad znala samo naša Mia Kovačić u emisiji "Backstage s Miom", a sada je to podijelila i sa svima nama.

Tako smo saznali kako je vođa ekipe Davor Čiković svaki put prije i nakon nastupa imao govor za ekipu kojim je ohrabrivao sve članove, ali im se isto tako i zahvaljivao za sav uloženi trud.

Mia je i prva uzela njegovu te izjavu druge glavne osobe u timu, Ivane Rončević nakon proglašenja pobjednika, a što je još snimila kamera, pogledajte u videu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Cardi B (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: AFP) +2 Cardi B (Foto: AFP) Celebrity Na pozornici vamp-žena, a u slobodno vrijeme bez šminke apsolutno neprepoznatljiva
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene