Vratili se u Split

Muž Blanke Vlašić pokrenuo lavinu komentara Hrvata i Belgijanaca o preslatkoj temi, neki su sve shvatili i kao natjecanje!

Blanka Vlašić Blanka Vlašić Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Ruben van Gucht Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić - 3 +0 Blanka Vlašić Galerija

Blanka Vlašić i suprug Rubenom Van Gucht na Instagramu su otkrili da su u Splitu, a on je progovorio i o imenu za bebu.

Umirovljena atletičarka Blanka Vlašić sa suprugom Rubenom Van Guchtom stigla je u Split, nakon što su nekoliko dana proveli u njegovoj rodnoj Belgiji.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht novi hrvatski zet Tko je suprug Blanke Vlašić s kojim čeka dijete? Donedavno je poricao da su u vezi, a prošle godine se razveo od influencerice

Iz grada pod Marjanom oboje su se javili na svojim Instagramima gdje su objavili fotografije s romantične večere, a Ruben je uz svoju progovorio i o imenu za bebu.

"Blanka i ja razmišljamo o imenu. Prijedlozi su uvijek dobrodošli", napisao je i potaknuo lavinu komentara Hrvata i Belgijanaca koji kao da su se natjecali čije će ime pobijediti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ruben Van Gucht (@rvangucht)

Iako Blanka nije spomenula tu temu, i ispod fotke koju je ona objavila zaredali su se prijedlozi imena, no ipak su prevladali komplimenti na račun njezina izgleda.

"Prekrasna", "Blistaš", "Divna žena", pisali su joj obožavatelji koji su i ovu priliku iskoristili kako bi joj poručili da su sretni zbog nje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

Podsjetimo, Blanka je sve iznenadila kada je na Instagramu objavila da se udala i da će postati majka.

"Rekli smo da. Da jedno drugome u prekrasnom Splitu. Da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da za najveći dar koji smo do sada primili u životu: našeg sina koji će se roditi krajem ove godine. Ovo nam znači sve", napisali su Blanka i Ruben uz fotografije s vjenčanja, a do tada se nije znalo ni da su u vezi.

Ruben je voditelj i sportski komentator na belgijskoj televiziji VRT, a zaposlen je i na radiju, pa će zajednički život s Blankom i njihovim sinom, kako su oboje najavili, graditi u dvije države.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 4 Vlatka Pokos - 1 In Magazin: Vlatka Pokos +9 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos ispunila obećanje i počastila novom dozom golih fotki: "Ovo je bila ozbiljna revolucija!"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Fani Stipković, Bruno Petković i Iva Šarić +8 Fani Stipković - 1 Celebrity Naša najseksi novinarka usred pustinje se skinula u badić, prizor se svima odmah urezao u pamćenje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene