Martini je od ovog bilo zlo!

Burne reakcije na šokantne scene koje nisu za svačiji želudac, tužna je sudbina jednog čovjeka koji ih je gledao!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Muy Moi, Supertalent - 2 Muy Moi, Supertalent - 3 Muy Moi, Supertalent - 6 Muy Moi, Supertalent - 7 Muy Moi, Supertalent - 8 Frano Ridjan, Supertalent Muy Moi, Supertalent - 10 Martina Tomčić, Supertalent Muy Moi, Supertalent - 4 Muy Moi, Supertalent - 5 +16 Muy Moi, Supertalent - 1 Galerija

Muy Moi iz Španjolske u showu "Supertalent" šokirao je žiri i publiku nastupom koji neki, od straha, nisu mogli niti gledati.

Španjolac Muy Moi pobrinuo se za najšokantnije scene u showu "Supertalent" dosad.

Pogledaj i ovo Supertalent: Maja Šuput - 1 nije štedjela s pohvalama Šuput mu je otvoreno poručila da je njezin tip, no nije joj se ostvarilo što je poželjela: "Ovo kako vi večeras izgledate…"

''Volim biti čudan. Dolazim iz Španjolske, ne volim biti tipična senzacija, više volim šokirati ljude. Čovjek je umro gledajući moj show, imao je srčani udar. Ali nije bila moja krivica, nisam ništa napravio'', ispričao je Muy Moi prije nastupa.

''Jednom sam ostao bez zuba usred svog nastupa. Ponekad se dogodi da se ne ozlijedim tijekom nastupa'', rekao je kroz smijeh, a onda je pokazao što zna, no prije njegova nastupa na ekranu je s razlogom ispisano upozorenje:

"Upozoravamo vas da slijede scene koje bi mogle uznemiriti ili šokirati gledatelje. Ne pokušavajte izvesti ovaj nastup kod kuće."

Muy je show započeo plesom, ali ne običnim jer je savijao udove i prste u neprirodnim smjerovima. Zatim je dodao baklje i plemenom se dodirivao po cijelom tijelu te ga je čak stavio u usta i hlače.

Martina Tomčić je već tada komentirala kako ne može gledati, a ni ostalima nije bilo svejedno, no onda je uslijedio vrhunac.

Muy je prvo ugurao nož u nosnicu koji mu je iz nje izvukao Fabijan Pavao Medvešek, a zatim je izvadio sablju i pozvao Franu Ridjana da mu se pridruži na pozornici s velikim čekićem.

"Pa kaj je ovo, ovaj je lud! Ja idem doma", komentirala je Maja Šuput.

Frano je zatim čekićem razbio ciglu koju je Muy stavio na vrat dok je u ustima držao sablju.

"Ja to nemrem gledat, pa krv mu ide. Meni nije ovo zabavno, ali fakat", uzviknula je Martina.

"Jesi li ti lud, koji je problem s tobom? Ovo nije bilo smiješno, razumijem da je dio showa, sve to, ali je to i opasno", poručila mu je Maja nakon nastupa.

"Da, je, ali sve je u tome koliko volim to što radim, volim vidjeti koliko daleko mogu otići", objasnio joj je Muy.

"Ovo je bilo jako čudno, što se tiče plesa impresioniran sam, ali ove neke scene su za mene bile previše", komentirao je Davor Bilman.

"Ovo je bilo nevjerojatno. Ni ne sjećam se što se sve događalo", nadovezao se Fabijan.

"Teško mi je reći bilo što jer nisam sve vidjela, ali ono što sam vidjela je definitivno talent, iako odvratno i nimalo smiješno. Želim li te opet ikad vidjeti - ne", poručila mu je Martina.

Muy je dosad već nastupao i u sličnim talent showovima u Francuskoj, Bugarskoj, a sudjelovao je čak i u showu "America's Got Talent".

Svoje točke objavljuje i na Instagramu gdje broji preko 9000 pratitelja, a sigurni smo da će nakon ovog nastupa dobiti još novih obožavatelja iz Hrvatske.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝐊𝐫𝐮𝐦𝐩𝐩𝐢𝐫 𝐒𝐭𝐲𝐥𝐞 𝐣𝐮𝐠𝐠𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐬𝐡𝐨𝐰 (@krumppir)

Od žirija je dobio tri "da", što je bilo dovoljno za prolazak dalje, a Martina mu je jedina dala "ne".

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput, Supertalent +27 Maja Šuput Celebrity Kostimić Maje Šuput nešto je najneobičnije što smo na njoj dosad vidjeli, nogavice su ovdje posebna priča!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Maria Lopez, Supertalent - 1 Maria Lopez, Supertalent - 2 Maria Lopez, Supertalent - 3 Maria Lopez, Supertalent - 4 +23 Maja Šuput, Supertalent Celebrity Šuput oprala kolegu zbog kojeg nije uspjela doći do riječi, bome se brzo opustio: "Melje, to ne možeš pričat"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene