Samozatajna ljepotica

Monika Kravić još je jednom dokazala kako blista nakon razvoda od Mamićeva sina

Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Monika Kravić (Foto: John Pavlish) John Pavlish 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Ivana Paradžiković (Foto: John Pavlish) Monika Kravić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) +0 Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Galerija

Monika i Mario Mamić u bračnu su luku uplovili 2008. godine raskošnim vjenčanjem.

Izložba limitirane kolekcije nakita "Gdje Svemir dotiče Zemlju" umjetničke radionice ELKANA koju ekskluzivno predstavlja Jelena Rozga, sinoć je otvorena u zagrebačkom Hotelu Palace.

Pogledaj i ovo Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) nakon vjenčanja i prinova! Monika Kravić čeka dijete sa zagrebačkim odvjetnikom, poznat je spol bebe, a i kada će voditeljica roditi

A osim zgodne Jelene koja je zablistala u elegantnoj, metalik haljini, izložbu su došle pogledati još neke poznate dame, poput bivše voditeljice Monike Kravić, voditeljice i urednice emisije "Provjereno" Ivane Paradžiković i fotografkinje Mare Bratoš.

A najviše pažnje svakako je privukla lijepa Monika u ležernoj kombinaciji tamnih traperica, bijelih gležnjača na petu te roze bundice koja se vezala oko struka. Zanosnu brinetu ne viđamo često u javnosti, no kada se pojavi, uljepša baš svaku prigodu zbog koje se pojavi ispred kamera.

Monika je samozatajna još od ere braka s Mariom Mamićem s kojim je u bračnu luku uplovila još 2008. godine, a bivši supružnici imaju i dva sina, Josipa i Jakova. Monika je zbog ljubavi odjednom nestala s malih ekrana te se u potpunosti posvetila obiteljskom životu, a navodno je kriza u njihovom braku počela nekoliko godina prije službenog razvoda 2016. godine.

Kao uvijek, Monika se i za vrijeme brakorazvodne parnice ponašala kao prava dama, a u jednom je intervjuu nakon razvoda samo kratko otkrila kako je sretna te kako ne zna zašto ne bi bila. Nikada nije otkrivala razloge razvoda niti komentirala činjenicu da je brzo nako nje Mario ušao u vezu s Tijom Jurčić koja mu je i poprilično brzo postala supruga. Neko se vrijeme šuškalo kako je njihova romansa započela još za vrijeme Marijevog braka, no Monika je jednom prilikom izjavila i kako nikome ništa ne zamjera te da baš nikada ne čita članke o sebi.

A članaka je bilo podosta tijekom 8 godina života s kontroverznom obitelji Mamić, na što se morala priviknuti baš svaka žena koja je došla u nju. Monika je bila najdraža snaha Zdravku Mamiću koji je navodno sam platio njihovo raskošno vjenčanje u zagrebačkom hotelu Westin, a supružnicima je tada kupio i luksuzni stan u centru Zagreba navodne vrijednosti od 600 tisuća eura.

Kako god bilo, bivša voditeljica procvjetala je nakon razvoda te bi ju bilo lijepo češće vidjeti u javnosti.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: AFP) +3 Meghan Markle (Foto: AFP) Celebrity Odbija živjeti po kraljevskim pravilima: Ustaje u 5 sati, a palaču "bombardira" novim idejama i zahtjevima

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Paris Hilton (Foto: Getty Images) Paris Hilton (Foto: Profimedia) Paris Hilton (Foto: Profimedia) Paris Hilton (Foto: Profimedia) +3 Paris Hilton (Foto: Profimedia) Celebrity Propale i treće zaruke: Ništa od svadbenih zvona, bogata nasljednica ponovno je slobodna

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene