Sve njihove ljubavi

LJUBAVNA POVIJEST MOĆNIH MAMIĆA! Diskretno vole samozatajne ljepotice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zoran Mamić ovih dana razvodi se po drugi put. Za razliku od njega, Zdravko već dugo uživa u braku. Samozatajni Mario dugo je ljubio jednu od najljepših Hrvatica.

Nakon što je Story objavio informaciju o razvodu Ane i Zorana Mamić tebračnoj krizi Monike i Marija Mamića, ponovno su u fokus medija došle žene obitelji Mamić. Predane supruge, njegovane i lijepe žene, one su uvijek prvenstvo davale obitelji. Javna pojavljivanja nisu im pretjerano zanimljiva, a pogotovo Marini Mamić, drugoj supruzi Zdravka Mamića.

Pogledaj i ovo Zoran i Vanja Mamić a danas su bjegunci! Dani ponosa i slave braće Mamić: Prije 17 godina bili su glavne zvijezde događaja koji je okupio nogometnu elitu!

O Marini Mamić najmanje se zna, poznato je tek da je Zdravka upoznala 1994. godine. Nakon razvoda od supruge Nade, s kojom je Zdravko dobio sina Marija, skrasio se uz suprugu Marinu te s njom dobio dvije kćeri. Marina se u potpunosti posvetila obitelji, djevojčicama i suprugu. Mediji i javno eksponiranje nikad je nisu zanimali. Navodno je jedna od rijetkih koja temperamentnog Zdravka baš uvijek može smiriti. Njihov brak traje i danas, i dok Zdravko štiti obitelj od znatiželjne javnosti, Marina se brine za obitelj.

Zdravkov ljubavni život turbulentan je time bio isključivo u mladosti, ako se turbulentnim može nazvati razvod. S druge strane, njegov brat Zoran, odmjereniji i mirniji u javnosti, buran ljubavni život proživljava u posljednje vrijeme. Zgodni Zoran dugo je godina proveo u braku s Vanjom Mamić, stomatologinjom, ljubiteljicom konja i mode. Atraktivna Vanja dobila je u braku sa Zoranom dvoje djece. Sve je izgledalo kao idila dok prije nekoliko godina nisu objavili da se rastaju. Ubrzo se Zoran vjenčao s Riječankom Anom Šikić. Vjenčanje i proslavu obavili su na intiman i privatan način, a Zoran se činio iznimno sretnim. Ipak, ljubavna sreća nije potrajala pa je ovih dana objavljeno da se rastaju nakon dvije godine braka. Zorana poslovni put odnosi u Saudijsku Arabiju, gdje mu se Ana neće pridružiti.

Dok su braća Mamić u javnosti prilično eksponirana već duži niz godina, privatnost je za sebe držao Mario Mamić, Zdravkov sin iz prvog braka. Ipak, nezamijećeno nije mogla proći njegova veza, a ni brak s prelijepom Monikom Kravić. Nekadašnja voditeljica upoznala se s Marijem 2007. godine, kada su započeli vezu. Oboje mladi i zaljubljeni, vjenčali su se na Jarunu 2008. godine. Svečana svadba, prelijepa mladenka i sretna obitelji - cijela država pričala je o lijepom mladom paru. A činilo se da sreći nema kraja kada je na svijet došlo njihovo dijete. Stiglo je potom i drugo, Monika se u javnosti pojavljivala rijetko, i isključivo kada ju je nešto zaista zanimalo. Ostavljali su dojam sretnog para, a niti Mario niti Monika nisu nikada bili predmet javnih govorkanja. Šuška se kako bi i sada mogli pokušati raditi na braku, ponajviše zbog djece. Budući da se vole od mladih dana, tako nešto nije nimalo iznenađujuće.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene