Upoznajte ih

Mladi nasljednici koji će dobiti milijune

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Znate li koliko će djeca slavnih naslijediti?

Bill Gates jedan je od 15 svjetskih milijardera i otac troje djece Jennifer, Rory i Phoebe. Jennifer Katharine Gates ima 19 godina i studira na Stanford Universityju, Phoebe Adele Gates 13, a muški nasljednik punog imena Rory John Gates ima 17 godina. Već je mnogo puta slavni tatica naglasio da svoje bogatstvo ostaviti potomcima, već će veći dio donirati u dobrotvorne svrhe. Zakladu Gates Foundation osnovao je sa svojom ženom Melindom još 1994. godine, koja danas raspolaže s 37 milijardi dolara i koja je pokrenula program „Giving Pledge“ koji poziva druge bogate pojedince da mu se pridruže i doniraju svoj novac. Ipak, djecu neće ostaviti na prosjačkom štapu. Kaže kako je teško, ali da mora pronaći iznos koji će ih prisiliti da rade, dok se s druge strane moraju osjećati zbrinuto. Melinda je za Times izjavila da njihova djeca dobivaju džeparac od kojeg također dio moraju dati u dobrotvorne svrhe kako bi nauči važnost dijeljenja s onima koji nemaju.

Pogledaj i ovo Mark Zuckerberg i Priscilla Chan Baš lijepo Mark Zuckerberg uz fotografiju sa suprugom otkrio lijepu vijest: ''Sretan sam što ovo mogu podijeliti s vama!''

 

Za Donalda Trumpa može se reći da je pravi obiteljski čovjek. Njegova djeca su redom: 34-godišnja Ivanka, 38-godišnji Donalda Jr., 32-godišnjeg Erica dobio je u braku s Ivanom Trump, dok je 22-godišnju kći Tiffany dobio u braku s Marlom Maples. Sa ženom Melaniom prije devet godina dobio je sina Barrona.

Osim što je ponosan otac petero djece, Donald ima i sedmero unučadi. Njegov sin Donald Jr. sa suprugom Vanessom ima petero djece – sinove Donalda III, Tristana i Spencera i kćeri Kai i osmomjesečnu Chloe, a Ivanka sa suprugom Jaredom Kushnerom ima kćer Arabellu i sina Josepha. Njegovo bogatstvo se procjenjuje na 1,4 milijarde dolara, podaci su Američke izborne komisije.

Mark Zuckerberg prije mjesec dana objavio je da su on i supruga Priscilla postali roditelji. Dobili su kćerkicu koju su nazvali Max. No Zuckenberg se odučio na zaista jedinstven potez, odlučio je u njezinu čast donirati 99 posto svojih i ženinih dionica Facebooka, koje vrijede oko 45 milijardi dolara. Donaciju će usmjeriti 'u razvijanje ljudskog potencijala i promicanje jednakosti, kroz organizaciju Chan Zuckerberg Inicijativa. Sav bi novac tako trebao biti uložen u promicanje osobnog učenja, liječenje bolesti, povezivanje ljudi te izgradnju čvrstih zajednica.

Stručnjaci su izračunali kako David i Victoria Beckham posjeduju takvo bogatstvo da čak i kraljicu Elizabethu bacaju u sjenu. Njihovo bogatstvo procijenjeno je na 508 milijuna funti! Prema istraživanjima Beckhamovi godišnje zarađuju između 30 i 40 milijuna funti, a u iznos su uračunati svi poslovi kojima se obitelj bavi, kao i dobit od reklama i proizvoda s njihovim imenom. Victoria i David Beckham ponosni su roditelji tri sina – Brooklyna, Romea i Cruza te kćeri Harper , za koju Victoria kaže da joj je bila najljepše iznenađenje i ostvarenje snova.

Najpoznatija reality obitelj, Kardashiani, jedna su od najbogatijih obitelji u svijetu, a njihova zarada procjenjuje se na vrtoglavih 300 milijuna dolara. Sve je počelo od Roberta Kardashiana – odvjetnika koji se proslavio u američkoj javnosti nakon što je branio O.J.Simpsona koji je bio optužen za ubojstvo supruge 1995. Umro je od raka 2003., a obitelj je naslijedila njegovu imovinu vrijednu 100 milijuna dolara. Majka Kris i kćeri Kim, Khloe, Kourtney, Kendall, Kylie nastavile su zarađivati novac, a nasljednicima se smatraju njihova djeca. Nakon sina Masona i kćeri Penelope, Kourtney i Scott Disic postali su roditelji sina Reigna Astona Disicka. Kim i Kanye imaju kći North i sina Sainta.

Njihov reality show 'Keepin' Up With Kardashians' prava je zlatna koka. Emitira se već deset sezona, a obitelj zarađuje i do 10 milijuna po sezoni. Kako su postajale sve slavnije, tako su Kardashianke ulagale i u ostale unosne poslove kao što su linija odjeće, cipele i parfemi. Svojim mirisima zarađuju preko 50 milijuna dolara godišnje, a svakako sestra ima svoj zaštitni parfem, a milijunske iznose donosi im i linija donjeg rublja Dash, kao i kolekcija za djecu. Najjače pojačanje Kardashian bogatstvu je i igrica Kim Kardashian – 'Hollywood'. Njezina aplikacija postala je pravi hit, a svakim danom ona joj 'podebljava' bankovni račun.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene