Strašna tragedija

Poznata tiktokerica preminula u 22. godini, njena tragična smrt šokirala je fanove

Tanya Pardazi Tanya Pardazi Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Tanya Pardazi - 8 Tanya Pardazi - 4 Tanya Pardazi - 5 Tanya Pardazi - 2 Tanya Pardazi - 9 Tanya Pardazi - 7 Tanya Pardazi - 6 Tanya Pardazi - 3 Tanya Pardazi - 1 +0 Tanya Pardazi Galerija

Popularna TikTokerica Tanya Pardazi preminula je nakon tragične nesreće pri skoku padobranom, javnost i njezini obožavatelji su šokirani.

Mlada TikTokerica Tanya Pardazi preminula je u tragičnoj nesreći koja se dogodila prilikom skakanja padobranom.

Pogledaj i ovo Diahann Carroll (Foto: IMDB) Godinama patila Zvijezda legendarne serije "Dinastija" izgubila je bitku s bolešću u 85. godini

21-godišnja Kanađanka poginula je pri izvođenju jedne aktivnosti s padobranom, a inače je bila učenica skakanja.

Kako je u priopćenju napisala vlasnička kompanija padobrana s kojim je skakala, mlada djevojka prekasno je otvorila padobran te zbog toga zadobila ozljede kobne za život.

''Učenica skakanja s padobranom u dobi od 21 godine podlegla je smrtonosnim ozljedama zadobivenim u nepredviđenoj situaciji'', napisali su iz Skydive Toronta.

Na mjesto nesreće odmah je stigla policija i hitna, a ubrzo nakon što je prevezena u bolnicu proglašena je mrtvom.

Tanya je bila vrlo popularna na tamošnjim društvenim mrežama, a na TikToku je imala 100 tisuća pratitelja. 2017. godine natjecala se i za Miss Kanade te stigla sve do polufinala, a studirala je na Sveučilištu u Torontu.

Njezini obožavatelji su u šoku te brojni ostavljaju komentare sućuti na njezinim videozapisima na TikToku. 

U svom posljednjem videozapisu također je spominjala skakanje padobranom, a sa svojim je pratiteljima rado uvijek dijelila novosti koje je saznala, neke činjenice, ali i pokoji put progovorila o problemima s kojima se svijet trenutno bori.

@philosatea #tetris #tetriseffect ♬ original sound - philosophy | tanya

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 1 +26 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić sjela na rub ceste pa pokazala s kim je odsjela u luksuznom hotelu: ''Čarobno kao čarobno jutro''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 5 +28 Maja Šuput - 6 Celebrity Maja Šuput na druženju s najdražom publikom uhvaćena bez filtera i fotošopa, evo kako izgleda kraljica hrvatskih svadbi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene