Sirota Kolumbijka

Nakon skandala, oglasila se i nesuđena Miss Universe!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ariadna Gutierrez živjela je par minuta u uvjerenju da je ona nova Miss Universe.

Prelijepa Ariadna Gutierrez, Miss Kolumbije, poznata i kao nesuđena Miss Universe, progovorila je o skandalu u kojem se našla kada je pogrešno proglašena najljepšom na svijetu.

Pogledaj i ovo Andrea Erjavec - 1 Evo kako to sve izgleda! Dnevnik jedne Miss: Lijepa Andrea javlja se iz El Salvadora gdje je počeo 72. Miss Universe!

Kakav GAF! Pogriješio i okrunio krivu Miss Universe

Da podsjetimo, voditelj Steve Harvey pročitao je uživo s kartice pogrešno ime najljepše, pa je Miss Kolumbije nakratko postala Miss Universe, iako je titula najljepše zapravo pripala Miss Filipina. Nakon što je rekao da je pogriješio, Kolumbijka se odrekla krune i lente. O svemu je progovorila na Instagramu.

Miss nesretnice! Barbara, Ana i Monika su najveće pehistice izbora za Miss Universe

'Sretna sam i zahvalna na potpori koja stiže sa svih strana svijeta. Sudbina nam je svima zapisana, meni je sudbina bila ovo. Bar na par minuta donijela sam svojoj zemlji sreću. Želim čestitati i Filipinima na njihovoj Miss Universe. Sigurno osjećate veliku sreću', napisala je na Instagramu Ariadna. Nastavila je: 'Život ide dalje, u budućnosti ćemo saznati zašto se stvari dogode tako kako se dogode'.

 

After the storm comes the calm. I want to thank each and everyone of you who have sent messages of support and strength. Every one of you has become an incredible human being in my book and I am the most fortunate and thankful for having the support not only from one country but from the whole entire world. Your destiny is written for you. And my destiny was this. I was able to bring happiness to my country after becoming Miss Universe for only a couple of minutes... Today because of that COLOMBIA and the LATIN COMMUNITY are being talked about in every corner of the world. I also want to congratulate the Philippines for their new Miss Universe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene