Prinova u Kumovima

Kako će se Matija snaći kao majka i hoće li je majčinstvo promijeniti? "I njoj i Martinu je sve sada novo i drugačije, ali..."

Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Screenshot 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Lovro Kondža i Mirna Mihelčić Lovro Kondža i Mirna Mihelčić Mirna Mihelčić Mirna Mihelčić Lovro Kondža i Mirna Mihelčić Mirna Mihelčić - 1 Mirna Mihelčić - 2 Mirna Mihelčić - 3 Mirna Mihelčić - 4 Mirna Mihelčić +13 Mirna Mihelčić Galerija

Mirna Mihelčić otkrila nam je kako će se Matija i Martin snaći kao roditelji u novim nastavcima "Kumova".

Počeli su novi nastavci najgledanije domaće serije "Kumovi", a glumačka ekipa dobila je i jedno preslatko pojačanje.

Matija Macan, koju glumi Mirna Mihelčić, u posljednjoj epizodi prošle sezone rodila je djevojčicu Cvitu, a evo kako će se ostvariti kao majka i hoće li je majčinstvo promijeniti.

"Matija se dosta dobro snašla u ulozi majke. I njoj i Martinu je sve sada novo i drugačije, ali mislim da se dosta dobro snalaze u tome i da dosta dobro kroz to sve prolaze zajedno", ispričala nam je Mirna.

Dolazak bebe utjecao je i na atmosferu na setu.

"Atmosfera je radna, ali uvijek je jako zabavno. Pa evo možda bih izdvojila trenutak kada nam je došla Cvita. Dobili smo pravu bebu, a ni kolega Lovre ni ja nismo očekivali da se biti tako mala, pa smo se uz glumu i sve što ide uz to, morali fokusirati da pazimo na bebu da je pravilno držimo i da ne zaplače", kaže glumica.

Mirna nam je otkrila i što još gledatelji mogu očekivati u novim epizodama "Kumova".

"Pa gledatelji su, sigurna sam, već navikli da se u Zaglavama uvijek događa nešto i da nikad nije dosadno. I nove epizode donose razne promjene u životima Kumova", najavila je.

Zbog uloge u Kumovima bila je nominirana i za Večernjakovu ružu u kategoriji novo lice godine. Nagradu nje osvojila, no i sama nominacija dala joj je vjetar u leđa.

"Nikad se ne nadaš ničemu, nego radiš i daješ sve od sebe. Puno znači takvo priznanje, pogotovo za glumca koji je na početku svoje karijere", govori mlada glumica.

Mirni više nije lako ni neopaženo prošetati ulicom, a evo kakva su njezina iskustva s obožavateljima.

"Predivno je kad nam ljudi priđu i žele pričati o seriji ili se slikati. To je ono zbog čega i radimo sve ovo, da bi publika uživala", ističe.

Očekivano, obožavatelji je često poistovjećuju s Matijom, no Mirna tvrdi da njih dvije međusobno nemaju nikakvih sličnosti.

"Gledatelji često misle da smo Matija i ja ista osoba i da ja tu ne glumim ništa, već da sam takva privatno. Matija i ja smo vrlo različite i u tome i jest ljepota ovog posla", objasnila je.

"Gledajte Kumove!" poručila je na kraju Mirna Mihelčić.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori +25 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Potpuno golih grudi izašla je u šetnju, a još je bizarnije ono što je nosila u rukama, je li moguće da je na sve tjera slavni suprug?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina - 1 +25 Severina Celebrity Seve pokazala brutalne trbušnjake i raskošan dekolte, a jasno se vidjelo i što nosi ispod hlača!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene