Kontroverzna glumica

Najbolja balkanska glumica svih vremena ovih dana potpuno uživa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Velika glumačka legenda inače svojim izborima diže buru, no ovih dana samo uživa.

Legenda jugoslavenskog glumišta, glumica Mirjana Karanović, ovih dana se odmara od posla. Mirjana obožava zimsku čaroliju, a koliko uživa u snijegu, pokazala je i na Instagramu. Ovih dana se provodi na Kopaoniku, gdje koristi svaki trenutak za skijanje.

Pogledaj i ovo Mirjana Karanović (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) bez filtera i fotošopa Jedna od najvećih glumačkih diva s naših prostora skinula se do kraja i ponosno pokazala tijelo u 65. godini

Pod punom opremom, glumica uživa u snijegu. Mirjana Karanović u svojoj je karijeri surađivala sa svim velikim redateljima bivše Jugoslavije, a zbog svojih poteza često su je kritizirali u rodnoj Srbiji. Bila je, naime, prva glumica koja se nakon Domovinskog rata pojavila u filmu hrvatskog redatelja.

Glumila je u filmu 'Svjedoci' Vinka Brešana, i to ulogu udovice hrvatskog branitelja. Podigla je prašinu i ulogom u filmu 'Grbavica' Jasmile Žbanić. Iako su je tamošnji mediji prozivali, Mirjani izbor uloga nimalo nije naštetio, već joj je donio veliku podršku kulturnih krugova iz cijele regije.

 

#skiing #purejoy #kop #winter Duboka

A video posted by mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene