prva zajednička

Legendarni Čombe i lijepa supruga uživaju u prvim blagdanima s kćerkicom, objavili su i preslatku obiteljsku fotku!

Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Galerija

Marija Omaljev Grbić na Instagramu je objavila prvu obiteljsku fotku sa suprugom Mirajem Grbićem i njihovom dvomjesečnom kćerkicom Billie.

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić, koji je najpoznatiji kao Čombe iz serije "Lud, zbunjen, normalan", i njegova supruga Marija Omaljev Grbić, koja je također glumica, prije dva mjeseca postali su roditelji kćerkice koju su nazvali Billie.

Pogledaj i ovo Miraj Grbić - 2 "Pile drago" Omiljeni Čombe rastopio je sve druženjem s preslatkom kćeri Billie, ali čini se da mu treba i mala pomoć

Sada su podijelili prvu obiteljsku fotografiju na kojoj nose usklađena blagdanska izdanja.

"Sretni blagdani, sretan Božić od nas", napisala je Marija u opisu fotke koju je objavila na svojem Instagramu, a presladak prizor sve je rastopio.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mara Omaljev (@maraomaljev)

"Kako ste prekrasni", "Divna obitelj", "Mala glumica je rođena", "Kako je slatka", neki su od komentara koje su dobili, uz brojne čestitke i lijepe želje za blagdane.

Inače, Miraj se sa suprugom 2013. godine preselio iz Sarajeva u Los Angeles i posljednjih godina gradi karijeru u Hollyoodu.

Dosad je već ostvario nekoliko manjih uloga u američkim serijama i holivudskim ostvarenjima, a najzamjetnija je bila u filmu "Nemoguća misija: Protokol duh". Možemo ga gledati i u najnovijem, devetom nastavku franšize "Brzi i žestoki", u kojem glumi Rusa.

Marija i Miraj u braku su od 2008. godine, a vjenčali su se nakon tri godine veze. Glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njezino ime iznad srca. Billie je njihovo prvo dijete, a Marija je kćer rodila sredinom listopada u losanđeleskoj bolnici Cedars-Sinai.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene