wow!

Mineu su zbog ovih fotki prozvali fatalnom ženom, u elegantnom izdanju zasjala je poput prave dive!

Minea Minea PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Minea Galerija

Minea je na Instagramu podijelila fotografije s koncerta Želim život na kojem je bila voditeljica programa, a za tu se priliku posebno sredila.

Voditeljica i pjevačica Renata Končić Minea zablistala je na humanitarnom koncertu Želim život Zaklade Ane Rukavina koji je vodila s kolegicom iz In Magazina, Mijom Kovačić.

Pogledaj i ovo Melkior Bašić i Damir Tomljenović, Želim život zbilja posebna večer! Poznati Hrvati okupili su se na koncertu Želim život, pogledajte tko je sve došao podržati ovu hvalevrijednu akciju!

Za tu je prigodu odabrala glamuroznu crnu haljinu s čipkom koja je naglasila njezinu ženstvenu figuru, a u ovom izdanju nikoga nije ostavila ravnodušnim.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Renata Končić Minea (@minea.official)

"Minea divna si", "Prelijepa kao uvijek", "Wow, koja elegancija, predivna", "Prava diva", "Fatalna žena", pisali su joj pratitelji ispod fotografija koje je objavila na svojem Instagramu i na kojima je pozirala s Petrom Grašom te Sanjom, Marinkom i Zecom, koji su nastupili na koncertu.

Uz fotke je pratitelje pozvala i da podrže humanitarnu akciju i rad Zaklade Ana Rukavina pozivom na broj 060 9000 do 31.12., do kada je linija otvorena.

Na 16. humanitarnom koncertu Želim život Zaklada Ana Rukavina nastupili su još Severina, Nina Badrić i Psihomodo Pop, a prikupljeno je čak milijun kuna.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka Modrić (Foto: Instagram) +0 Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) Nekad i sad Pogledajte kako je Vanja Modrić izgledala dok je još bila Lukina djevojka, zajedno su od njegove 19. godine!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts (Foto: Getty Images) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Getty Images) +1 Julia Roberts (Foto: Profimedia) Celebrity Daleko od supruga i doma uhvaćena u zagrljaju drugog muškarca, ne obazire se na navode o nevoljama u braku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene