Povučeni život

Susjedi otkrili kako Milena Dravić živi nakon smrti supruga: ''Pati za Draganom, ali to čini dostojanstveno''

Milena Dravić (FOTO: Stojan Lasic/PIXSELL) Milena Dravić (FOTO: Stojan Lasic/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Milena Dravić (FOTO: Stojan Lasic/PIXSELL) Galerija

Susjedi Milene Dravić progovorili su o životu Milene Dravić nakon smrti Dragana Nikolića.

Milena Dravić već je gotovo godinu i pol dana sama otkako ju je napustio suprug, također glumac, Dragan Nikolić. Dragan je preminuo u 73. godini života nakon teške bolesti.

Pogledaj i ovo showbuzz životna borba SAMAČKI ŽIVOT ''Ne osjećam se dobro, ali radim na ozdravljenju''

Susjedi koji jako vole Milenu te su jako voljeli Dragana, progovorili su o njezinom životu nakon smrti voljenog supruga.

"Pokojni Dragan bio je izuzetan susjed, kao i Milena. Ponosni smo svi na nju. Drago mi je što ona živi u ovoj ulici. Ali mi je draže što je sasvim prirodna, što se druži sa nama. Uvijek se javi, popriča", kazao je jedan od susjeda.

"Često sam Milenu sretala dok je Dragan bio živ. Izlazili su, šetali, ponekada išli i do tržnice. Sada je baš i ne viđam'', otkriva druga susjeda.

Milena Dravić (FOTO: Stojan Lasic/PIXSELL) Milena Dravić (FOTO: Stojan Lasic/PIXSELL)

"Rekla bih da dok je on bio živ držao je sve pod kontrolom. Jedno vrijeme se potpuno povukla. Zna ona biti temperamentna, povisiti ton kada je netko isprovocira. Pati za Gagom, ali to čini dostojanstveno", rekla je gospođa koja živi u njezinoj blizini za srpski Kurir.

''Uvek su htjeli pomoći onima koji nemaju. Imala sam jednu kolegicu koja nije mogla dijete opremiti za školu. Oni su kupili sve što je bilo potrebno", otkriva još jedna susjeda koja žali što je Milena tužna.

Milena danas živi povučenim životom te ima gospođu koja joj pomaže oko kućanskih poslova. Često ju posjećuje kuma Seka Sablić.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene