Doznala tek nedavno

Bez Severininog znanja: Milan sinu nelegalno izradio srbijansku putovnicu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prvi puta otvoreno Severinin menadžer Tomica Petrović odgovara na medijska nagađanja i otkriva razloge Severinine bojazni za sina Aleksandra.

Severinin menadžer Tomica Petrović potvrdio je za Dnevnik.hr da je Milan sinu Aleksandru izradio srbijansku putovnicu - bez Severininog znanja i suglasnosti.

Pogledaj i ovo Severina divna vijest Sud je Severini vratio sina! Došlo je do naglog obrata u cijeloj priči, vijest je potvrdila njezina PR-ica!

>>> Završilo prvo ročište: 'Postupak je tajan, nemamo komentara!'

'Milan je nakon prekida prijetio Severini. Govorio joj je, ako ga ostavi, da će joj se osvetiti, da će je ocrniti u medijima. Zbog toga je Severina tražila da Milan njihovog sina viđa samo u njezinoj prisutnosti jer se bojala da će ga u suprotnom odvesti izvan Hrvatske i da ga neće htjeti vratiti. Dokaz Milanovih loših namjera je putovnica koju je napravio Aleksandru nelegalno, bez Severinina znanja. Severina je za putovnicu saznala tek prije dva tjedna, i to je bio ključni dokaz da Milan te prijetnje nije izrekao samo u afektu, već i da ih je planirao izvršiti', ispričao je Tomica Petrović.

Putovnica je Severini je predana potkraj rujna, prije ročišta na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu.

Odlukom Općinskog suda (privremena mjera), Milan može viđati sina svaki drugi tjedan i to isključivo u Hrvatskoj.

'Severina je cijelo vrijeme za to da se dijete i otac viđaju to nije sporno, kao majka svjesna je da djetetu treba njegov otac, ali ne želi da joj sin bude odveden. O odlukama suda ne mogu govoriti, mogu samo reći da je Severina ročištem zadovoljna i da je sretna što će se Milan i Aleksandar nastaviti viđati', rekao je Tomica Petrović, piše Večernji list.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene