Upad 25 tisuća dolara

FOTO Večera za koju svi žele pozivnicu - Pogledajte tko je zablistao!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ono što su Oscari za filmaše, to je MET Gala za zaljubljenike u modu. Pogledajte kako je bilo sinoć New Yorku!

Prestižni modni magazin Vogue je i ove godine održao spektakularnu modnu večeru u MET muzeju u New Yorku. MET Gala je društveni događaj koji ne želite propustiti, a sve najvažnije svjetske zvijezde odazvale su se na poziv koji se ne odbija.

Pogledaj i ovo Johnny Depp od oca je naslijedio karakter Kako izgleda sin Johnnyja Deppa koji živi podalje od svjetla reflektora? Nema čak ni društvene mreže, a gluma ga uopće ne zanima

Šik punkerice i puno printova - one su najbolje odjevene na MET-u!

I dok je prošle godine tema bila punk, ove godine kostimirana glamurozna zabava bila je u znaku vintage glamura u čast dizajnera koji se smatra prvim američkim dizajnerom visoke mode - Charles James Beyond fashion.

Urednica Američkog Voguea Anna Wintour bila je domaćica večeri, a u tome su joj pomogli slavni glumci – modna ikona Sarah Jessica Parker i zgodni glumac Bradley Cooper. Sama ulaznica za prestižni event košta 25 tisuća dolara (što je 10 tisuća više nego prošle godine) i ide u humanitarne svrhe.

Bilo je tu puno slavnih parova... Kim Kardashian i Kanye West pojavili su se nakon šuškanja o vjenčanju. Dok je reality zvijezda trudna stigna na večeru, ovoga buta je bila zanosna u tamno plavoj haljini. Slavni moćni par glazbenih mogula Beyonce i Jay Z bili su modno usklađeni u crno bijeloj kombinaciji. Queen B je nosila crnu točkastu haljinu s potpisom Givanchy.

Bili su tu i Victoria i David Beckham, mlada Oscarovka Lupita Nyang'o, manekenka Karolina Kurkova, par koji se ne pojavljuje često u javnosti zajedno Blake Lively i Ryan Reynold, zatim glumački par Johnny Depp i Amber Heard, Sean Penn i Charlize Theron, pjevačica Rita Ora, pjevačica Rihanna, ... pogledajte sve u galeriji!

Što kažete, tko je po vama bio najbolje odjeven?
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene