otkrila i spol bebe

Hurem potvrdila da je trudna, no ne želi reći tko je otac: Šuška se da je riječ o glumcu koji je zaludio mnoge žene

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meryem Uzerli je navodno u vezi Çağlarom Ertuğrulom i on je otac bebe.

Meryem Uzerli, koja se proslavila kao zlica Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni", očekuje drugo dijete. 

Pogledaj i ovo Filiz Ahmet druži se i s hankom paldum Sjećate se nje? Bila je glavna zlica u "Sulejmanu", a malo tko zna ove detalje iz privatnog života o njoj

Glumica je sretnu vijest potvrdila za turske medije. "Trudna sam pet mjeseci. Ako sve bude u redu, u siječnju ću roditi djevojčicu. Lara je već dugo željela brata ili sestru, presretna sam što će joj se ta želja uskoro ostvariti. A i ja sam sretna jer osnivam vlastitu obitelj", rekla je Meryem. 

Iako je potvrdila trudnoću, nije htjela otkriti tko je otac djeteta. Šuška se da je riječ o markantnom glumcu Çağlaru Ertuğrulu (32) s kojim je navodno već neko vrijeme u vezi. On je poznat po ulogama i turskim serijama, a posebno je osvojio žensku publiku. No ni Çağlaru niti Uzerli ne potvrđuju niti negiraju tu informaciju. 

Meryem živi u Berlinu s kćeri Larom Jemine (6), koju ju je dobila s bivšim zaručnikom, brokerom Canom Atesom (53). Svojedobno je otkrila da ju je nagovarao na pobačaj, no ona je to odbila. 

Nerijetko ističe da je jako bliska i povezana s kćeri te ju naziva ljubavlju svog života. Vratila se glumi, no prema njezinim objavama na Instagramu, čini se da se više bavi manekenstvom.

Prema pisanju stranih medija, Meryem se bacila u poduzetničke vode i otvorila u centru Berlina dućan zdravih slatkiša. Riječ je o zdravijim verzijama čokolade, bombona i džemova.

"Danas otvaram svoj prvi dućan 'NOSH NOSH' u Berlinu. Radi se o ukusnim i zdravim komadima. Ovo je tek početak prekrasnog putovanja. Prvi put u Berlinu, a onda, nadam se po cijelom svijetu. Ja i moji prijatelji stvorili smo mjesto na kojem želimo da se osjećate kao u domu i uživate u najviše kvalitetnih i ukusnih naših proizvoda", napisala je glumica na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#daydreaming ... daydreaming about #sweets 🍫 🍬 🍭 , #lemonade 🍊, #cacao and 🥜 #nuts , and peace ✌🏻 , and love ❤️ and happiness 💃 ... about you and about me 💕 and taking a break from some chaos ... feeling home @noshnoshberlin ☕️ 💕 #noshnosh #chocolate #relaxing #noshingnaturally #organic #healthy #tasty

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

Inače, Uzerli se bila privremeno ostavila glume nakon što se kao 28-godišnjakinja proslavila u seriji "Sulejman Veličanstveni". Naime, nije mogla podnijeti teret slave i što su ju ljudi previše poistovjetili s Hurem što je dovelo do toga da ju vrijeđaju na ulici. 

Tvrdili su da je kriva i za raspad braka Halita Ergença, koji je utjelovio Sulejmana, i pričalo se da se razvodi od popularne glumice Bergüzar Korel.

"Pisalo se da sam kriva za raspad Halitova braka, pa onda da između mene i Nur, koja tumači lik sultanove prve supruge Mahiderve, ima loših vibracija na setu, da se ne volimo i ne poštujemo. Također da sam lezbijka, ali i da tražim dečka među kolegama glumcima, ali sve to nije istina", pojasnila je Uzerli, čiji je kolega Halit i dalje u braku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene