Posvetili joj pjesmu

Mejaši: Od sad pjevamo 'Zavela me Šuši kao sushi'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevač Edo Drakulić izjavio je da se suradnja s pjevačicom Magazina pokazala kao idealna kombinacija

'Kad smo tražili tko će nam podići ljepotu u spotu odlučili smo se za Andreu Šušnjaru. Ona nam je blizu godinama i mislimo da nam je najprirodnije pasala', rekao je Nikola Bosilj iz Mejaša na predstavljanju pjesme 'Zapjevajmo onu našu'.

Pogledaj i ovo Tonči Huljić i Andrea Šušnjara Razmišlja o drastičnom potezu Tonči Huljić o sudbini grupe Magazin nakon Šušnjarina odlaska: "Možda ne treba prljati budućnost novim pjesmama"

U emisiji 'Glazbeni show Dalibora Petka', pjevač Edo Drakulić izjavio je da se suradnja s pjevačicom Magazina pokazala kao idealna kombinacija, i da su si 'sjeli na prvu'.

Spot su ipak snimali odvojeno, ali s istim redateljem, Filipom Dizdarom.

'Prikazao nas je u našem najnenormalnijem svjetlu. Dok smo snimali u Kutjevu komarci su nam upadali u usta svaki put kad smo zinuli. Catering na spotu su zapravo bili komarci na pariški način' kažu dečki.

VIDEO Tamburaši u akciji: Otkrili svoje zavodničke talente!

Šušnjarino snimanje bilo je u Splitu, ali pjevačica nije baš zadovoljna.

'Filip mi je rekao da dečki stalno mijenjaju odjeću, pa sam i ja ponijela pun kufer robe. I za svaku haljinu cipele koje uz to pašu. A kad sam pogledala spot, stalno sam do pasa i u mraku. Ja sam se tamo dva sata namještala, gdje sam mršava, a ono u spotu se ništa ne vidi. Rekla sam Filipu da ću ga zadaviti', smijala se Šušnjara, kojoj su Mejaši posvetili pjesmu Zavela me Ana ko marihuana.

'Od sad pjevamo Zavela me Šuši kao sushi', poručili su Mejaši.


Voditelj Petko podvrgao ih je izazovu koliko poznaju jedne druge. 'Mislimo da je Andrea po zanimanju profesionalna manekenka', bio je jedan od bisera Mejaša, ali Andrea je bila još i bolja.

'Kad sam prvi puta čula za njih mislila sam da su oni moji Splićani. Kod nas ima jedan kvart Mejaši', rekla je Šušnjara koja nije znala tko je Zorica. 'Nemaju ni oni pojma', rekla je Šušnjara, koja je u kvizu ipak pobijedila dečke.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene