Fanovi u transu!

Televizijski partner Meghan Markle potvrdio: "Više je nego očito da je ona i dalje dio serije"

Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Patrick J. Adams (Foto: Getty Images) Ekipa serije Suits (Foto: Getty Images) Patrick J. Adams i Troian Bellisario (Foto: Getty Images) Princ William, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +0 Meghan Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Patrick J. Adams otkrio kakva će biti uloga Meghan Markle u posljednjoj sezoni serije "Suits".

Prije nego je postala vojvotkinja od Sussexa, 37-godišnja Meghan Markle proslavila se diljem svijeta ulogom odvjetnice Rachel Zane u popularnoj seriji "Suits" čije emitiranje još uvijek traje.

Pogledaj i ovo Meghan Markle (Foto: Profimedia) Obožavatelji u transu Meghan Markle ponudili čak 6 milijuna dolara za povratak u seriju koja ju je proslavila: Vraća li se Rachel Zane?

Meghan je seriju napustila 2018. godine prije nego je udajom za princa Harryja postala nova članica britanske kraljevske obitelji, no njezin "suprug s malih ekrana", glumac Patrick J. Adams otkrio je nešto što će se itekako svidjeti njezinim obožavateljima. 

Patrick koji je zapravo prestao glumiti u seriji kada i Meghan i koji će se vratiti kao gostujući glumac u posljednjoj sezoni, izjavio je kako će u seriji primiti Rachelin poziv tijekom kojeg će jedno drugom izjaviti ljubav i time potvrdio kako je Meghan i dalje dio serije.

"Za Mikea će to biti samo put u New York. On i Rachel grade život u Seattleu, i čini se kako mu ide dobro. Ono što mu se dogodilo tamo je stvarno sjajno. Bit će tu jedan telefonski poziv u kojem će mu Rachel reći "Bok, volim te" pa znate, mislim da je i više nego očito da je ona i dalje dio serije. Sretni smo, obećajem vam da su sretni", ispričao je Patrick za ET.

Vojvotkinja od Sussexa je dio popularne serije, koja se snimala u Torontu, bila punih sedam godina od samog početaka. Glumila je pripravnicu Rachel Zane, koja je kasnije postala odvjetnica i udala se za jednog od glavnih likova Mikea Rossa kojeg glumi Patrick J. Adams.

On i njegova supruga Troian Bellisario bili su jedni od uzvanika kraljevskog vjenčanja, a nedavno su postali roditelji kćeri.

"Čudno je . Sada svi imamo djecu. Ma to je fantastično. U životu vam se sve promijeni i sve dobije novi smisao", izjavio je Patrick.

Na pitanje o ideji spajanja njegove kćeri te Meghanina i Harryjeva sina Archieja u budućnosti, odgovorio je kako mu to ludo zvuči, međutim da je sretan zbog bivše glumačke partnerice.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Zahra Elise (Foto: Instagram) Zahra Elise (Foto: Instagram) Zahra Elise (Foto: Instagram) Zahra Elise (Foto: Instagram) +5 Zahra Elise (Foto: Instagram) Celebrity Brineta raskošnih oblina nova je djevojka prvaka Formule 1, a njezin Instagram vrvi golišavim fotkama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene