Zanimljivo

Harry i Meghan izgubili su još jednu važnu osobu u svom životu, često su je nazivali i Meghaninom sjenom

Meghan Markle, princ Harry Meghan Markle, princ Harry Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle, princ Harry Meghan Markle, princ Harry Meghan Markle, princ Harry Meghan Markle, princ Harry Meghan Markle i princ Harry +0 Meghan Markle i princ Harry Galerija

Princ Harry i Meghan Markle izgubili su još jednu važnu osobu u svom životu, stručnjakinju za njihove odnose s javnošću Toyu Holness.

Princ Harry i Meghan Markle odlaskom iz kraljevske obitelji i selidbom u Kaliforniju izgubili su mnogo svojih pomoćnika i stručnjaka koji su se svakodnevno brinuli o javnom viđenju ovog slavnog para.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Malo pretjerano? Širi se snimka u kojoj Meghan Markle tjera nepoznatu ženu dalje od princa Harryja, a ona je htjela samo jedno!

S obzirom da su ti zaposlenici bili kraljevski zaposlenici, Meghan i Harry su dolaskom u Ameriku morali potražiti nove, a pošto se toliko više ne pojavljuju u javnosti te ne ispunjavaju obveze kraljevske obitelji koje na primjer ispunjavaju princ William i vojvotkinja Kate, Meghan i Harry smanjili su i obim svojih zaposlenih.

Međutim, jedna od glavnih karika bila je stručnjakinja za odnose s javnošću Toya Holmes koja je za Sussexove radila od listopada 2020. godine, a već u ožujku 2021. unaprijedili su je da nadgleda njihove odnose s javnošću i u Americi i u Britaniji.

Mnogi su Toyu nazivali i Meghaninom sjenom jer je izgledom i stilom oblačenja nerijetko ličila na glumicu, a s parom je bila i na svim njihovim putovanjima.

Međutim, Toya nije jedina koja je napustila ovaj par. Od 2018. godine otkaz je dalo čak 12 najvažnijih suradnika Sussexovih.

Par su od njihova vjenčanja u svibnju 2018. napustili privatne tajnice, osoblje za komunikacije, službenik za osobnu zaštitu i izvršni direktor Harryjeve inicijative za održivi turizam Travalyst.

U travnju ove godine, par je napustila i Catherine St Laurent, direktorica udruge Archewell, neprofitnu organizaciju koja dijeli priče iz raznih dijelova svijeta s ciljem unaprijeđenja slabije razvijenih dijelova svijeta, a koju su osnovali Harry i Meghan.

Među prvima koji su napustili par, točnije Meghan bila je i Katrina McKeever, tajnica za komunikacije koja je brinula o vezi para prije njihova vjenčanja.

Dva mjeseca nakon nje, u studenom 2018. godine Meghan je napustila još jedna važna suradnica i osobna asistentica Melissa Toubati koja je vojvotkinji navodno ostavila pismo o odlasku jer ju je Meghan nekoliko puta rasplakala sa svojim zahtjevima.

Kako je priča krenula, čini se da je glavni razlog za odlazak gotovo svih suradnika upravo Meghan, a mediji su neko vrijeme o tome i često pisali otkako su na vidjelo iz Buckinghamske palače izašle priče kako je Meghan vrlo zahtjevna osoba.

Sljedeća na popisu bila je i Meghanina tjelohraniteljica, članica kraljevske policije, a glasnogovornik kraljevske obitelji rekao je da je odlazak bio iz osobnih razloga, a ne zbog odnosa s Meghan i Harryjem.

Nakon rođenja prvog djeteta, sina Archieja, par je 2019. napustila i zamjenica privatne tajnice Amy Pickerill, a bliski izvori također su potvrdili da u pitanju nije loš odnos već Pickerillino preseljenje u inozemstvo.

Isto kad i Amy, ulogu tajnika za komunikacije Sussexovih i Cambridgeovih napustio je i Jason Knauf počevši raditi kao izvršni direktor Kraljevske zaklade, a nakon njega je tu poziciju napustio i Christian Jones.

Još neki suradnici koji su otišli bili su i Samantha Cohen, kraljičina tajnica, Natalie Campbell, jedna od nositeljica dobrotvorne zaklade 2020. godine uz Harryja i Meghan, Sara Latham, suradnica za komunikacije, Heather Wong, privatni asistent Harryja.

I dok su rijetki od suradnika naveli pravi razlog napuštanja ovog para, mnogi za sve krive Meghan, ali o točnoj informaciji nitko se nije oglasio jer je par u međuvremenu i napustio Buckinghamsku palaču.

Ovih dana jedna od glavnih tema je i dolazak Meghan i Harryja na proslavu Platinastog jubileja kraljice Elizabete koji će se odviti početkom lipnja.

Iako još ništa nije potvrđeno i tenzije su velike, Meghan i Harry bi po posljednjim informacijama trebali sudjelovati na ceremoniji zajedno sa svojom djecom, 3-godišnjim Archijem i 11-mjesečnom Lilibet koju kraljevska obitelj još nije imala priliku niti upoznati.

Iako slavlje kraljice traje već neko vrijeme jer je nedavno slavila i 96. rođendan, glavna ceremonija održat će se početkom lipnja kad će kraljica slaviti 70 godina na prijestolju.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner +1 Kendall Jenner Zanimljivosti Video koji je u kratkom roku postao hit: Jedva se uvukla u tijesnu haljinu, ali na ono što je uslijedilo nije računala!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) +18 Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Celebrity Franka Batelić i Vedran Ćorluka čekaju drugo dijete, pjevačica pokazala trbuščić, a poznato je i kada stiže prinova!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene