nema sreće ni u ljubavi

Bila je slatkica koju su svi voljeli, no to je stvar prošlosti zbog njezine opsjednutosti prema zahvatima

Meg Ryan i John Mellencamp (Foto: Profimedia) Meg Ryan i John Mellencamp (Foto: Profimedia) profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Meg Ryan i John Mellencamp (Foto: Profimedia) Galerija

Meg Ryan je u središtu pozornosti posljednjih godina zbog lica kojeg je potpuno promijenila botoksom.

Meg Ryan (59) osvojila je srca publike još 80-ih u akcijskoj drami "Top Gun" i romantičnoj komediji "Kad je Harry sreo Sally", a posljednjih godina zabrinjava javnost svojim izgledom.

Pogledaj i ovo Billy Crystal, Meg Ryan (Foto: Profimedia) To je snaga ljubavi! Omiljena romantična komedija trebala je imati skroz drugačiji kraj, ali evo zašto je u zadnji tren došlo do promjene plana!

Glumica je snimljena u kalifornijskom ljetovalištu Santa Barbara s prijateljicom. Meg je na plaži imala suknju i bijelu majicu, a lice je zaštitila od sunca slamnatim šeširom i sunčanim naočalama. 

Inače, Ryan je zadnjih godina u središtu pozornosti zbog izgleda svog lica, a ne glume. Nekadašnja holivudska slatkica je neprepoznatljiva jer je pretjerala s kozmetičkim zahvatima.

Meg je uništila svu prirodnu ljepotu kojom je obarala s nogu publiku jer je postala ovisna o botoksu, a zbog toga su izostali i glumački angažmani za nju. 

Ni na ljubavnom planu nema baš uspjeha. Ryan se 2019. razvela od glumca Dennisa Quaida s kojim je u braku bila od 1991. i s kojim ima 29-godišnjeg sina Jacka Quaida.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Meg Ryan i John Mellencamp (Foto: Profimedia) John Mellencamp i Meg Ryan (Foto: Profimedia) John Mellencamp i Meg Ryan (Foto: Profimedia) +0 Meg Ryan i John Mellencamp (Foto: Profimedia) Celebrity Ostavio je suprugu zbog svima znane slatkice koju je varao, sad ljubi 23 godine mlađu ljepoticu koja nije poznata javnosti

Godinu dana kasnije, kada je njezin razvod finaliziran, potvrdila je vezu s kolegom Russellom Croweom kojeg je upoznala na setu filma "Dokaz života" 2000., dok je još bila u braku. A iako se u javnosti nagađalo da je Meg prevarila supruga s Croweom i da su se zato rastali, glumica je to opovrgnula i medijima otkrila da je razlog njihova razvoda bila Quaidova nevjera. Meg i Russell nisu dugo potrajali i prekinuli su nakon samo osam mjeseci veze.

U međuvremenu, točnije 2006. glumica je posvojila kći Daisy kojoj je danas 17 godina i koju rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti.

Meg je zatim 2010. započela vezu s glazbenikom Johnom Mellencampom koji je zbog nje napustio suprugu Elaine Irwin nakon 19 godina braka. Par je 2017. objavio zaruke, a šuškalo se i da su se vjenčali u tajnosti, iako to nijedno od njih nikada nije potvrdilo. Nakon osam godina veze, pred kraj 2019. je prekinula zaruke s glazbenikom i o njezinom ljubavnom životu od tada nema nikakvih novosti.

Naime, Ryan je shvatila da ne vidi svoju budućnost s Johnom. Iako to nije bio prvi put da su prekinuli jer im se prije šest i pol godine u vezu umiješala njegova nevjera, no drugi put su zaista krenuli svatko svojim putem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meg Ryan (@megryan)

"Shvatila je da joj je ovaj put stvarno dosta i prekinula je zaruke. Nije joj nimalo žao", rekao je izvor blizak paru. Javnosti nisu poznati detalji prekida niti što je kumovalo tako iznenadnoj odluci glumice.

Glazbenikova kći Teddi je svojedobno ispričala američkim medijima koliko se divi vezi svog oca i Meg.

"Oni su tako nevjerojatan par. Oboje su pametni i duhoviti. Njihovi razgovori su zanimljivi i kao da gledam meč stolnog tenisa. Zaista izvlače samo najbolje jedno iz drugoga kao što to svi dobri parovi rade", imala je samo riječi hvale.

Glumica trenutno živi u Los Angelesu gdje je preselila u ožujku prošle godine kada je zbog pandemije koronavirusa napustila New York.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) +0 Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Getty Images) Celebrity Svjetski mediji raspisali se o holivudskoj legendi u Dubrovniku, prvo se pokušao sakriti, ali sada sa svima spremno pozira

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić (Foto: Twitter) Janica Kostelić (Foto: Facebook) +0 Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Celebrity Janica Kostelić prvi put u javnosti sa sinom Oskarom, nije ga ispuštala iz ruku dok su zajedno pratili Alku

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene