"Veselim se koncertima"

Nalazi donijeli dobre vijesti: Mate Bulić uspješno operiran nakon što mu je dijagnosticiran tumor

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mate Bulić hitno je operiran nakon što mu je u travnju dijagnosticiran zloćudni tumor na bubregu, koji mu je odstranjen početkom ovog mjeseca. Bulić je na svojem Facebook profilu objavio da se veseli koncertima koji počinju već u lipnju.

Mate Bulić, poznati hrvatski pjevač, operiran je nakon što mu je na desnom bubregu otkriven zloćudni tumor. Bulić je u objavi na Facebooku također napisao da nalazi pokazuju kako je tumor uspješno i u potpunosti uklonjen.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mate Bulić - 8 kralj dijaspore Mate Bulić o čežnji za domom nakon više od 40 godina života u Njemačkoj: ''Ja sam ponosan što sam se rodio u Blatnici''

"Dragi moji

Želim s vama podijeliti nešto što me mučilo posljednjih nekoliko tjedana. Naime, u travnju je dijagnosticirano kako imam zloćudni tumor na desnom bubregu. Hitno mi je zakazana operacija kojoj sam podvrgnut početkom ovog mjeseca i nalazi koje sam upravo primio pokazuju kako je tumor uspješno i u potpunosti uklonjen. Ovom prilikom želio bih se zahvaliti primarijusu urologije dr. sc. Nikoli Zebiću te cijelom osoblju klinike Bayreuth na profesionalnosti i najboljoj skrbi koju bi svaki pacijent mogao poželjeti", napisao je.

Dodao je da se veseli koncertima te upozorio obožavatelje na važnost redovitih pregleda.

"Nisam htio s ovime izlaziti u javnost dok nisam bio u potpunosti siguran da je sve u redu. Zahvaljujem svima na brizi i porukama podrške koje sam primio u ovim teškim danima, koji su na sreću iza mene. Veselim se što se vidimo na koncertima koji počinju već u lipnju. Pregledavajte se redovito, jer to što sam otkrio bolest u ranoj fazi, meni je spasilo život. Želim vam svima puno zdravlja, jer zdravlje je najvažnije. Voli vas vaš Mate", napisao je Bulić.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene