Ružan završetak

Napokon se nazire i službeni kraj para koji je od početka svoje priče izazivao čuđenje javnosti

Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) +0 Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Galerija

Mary-Kate je sa 17 godina starijim suprugom bila od 2012. godine, a pošlo je po zlu navodno jer je ona htjela djecu, a on ne.

Glumica Mary-Kate Olsen nije trošila vrijeme nakon što su sudovi u New Yorku izašli iz osmotjednog moratorija zbog koronavirusa te je odmah potpisala papire za razvod od svog supruga Oliviera Sarkozyja.

Pogledaj i ovo Mary-Kate i Olivier Sarkozy (Foto: Profimedia) premostili ih Veličina nije bitna: Ovi slavni parovi ne obaziru se na razlike u centimetrima

New York Daily News piše kako je sve papire predala elektronskim putem, a uložila je žalbu te objašnjenje zbog čega traži razvod. 33-godišnja glumica zahtjev za razvodom potpisala je još 17. travnja ove godine, no odbili su ga jer zbog pandemije koronavirusa sud nije radio.

Mary-Kate je sa 17 godina starijim suprugom bila od 2012. godine, a pošlo je po zlu navodno jer je ona htjela djecu, a on ne. Njihovi prijatelji ispričali su kako se par gadno počeo svađati, a karantena im pogotovo nije dobro sjela.

Olivier inače s bivšom suprugom Charlotte ima dvoje odrasle djece te ne planira više širiti svoju obitelj, što mlada glumica nije dobro prihvatila. Zatražila je hitan razvod, a par koji je od samoga početka kod mnogih izazivao zgražanje očekuje gadan razvod.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene