Jedva čekamo!

Martina Tomčić o važnom zadatku koji se opasno približio: ''Moram priznati da je to nešto što mene jako veseli!''

Martina Tomčić Martina Tomčić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić - 5 Martina Tomčić - 6 Martina Tomčić - 1 Martina Tomčić - 2 Martina Tomčić - 3 +19 Martina Tomčić Galerija

Martina Tomčić neizmjerno se veseli prvoj polufinalnoj emisiji showa Supertalent koju možete gledati već večeras.

Naša operna diva Martina Tomčić kao članica žirija showa Supertalent pobrala je simpatije publike, ali i natjecatelja, koji jedva čekaju čuti njezino mišljenje o njihovu nastupu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput i Martina Tomčić, Supertalent spontana fotka Maja i Martina uhvaćene nespremne: Pogledajte kako izgledaju kada ne poziraju za Instagram!

A evo u kakvom je Martina raspoloženju pred prvu polufinalnu emisiju omiljenog showa.  

''Baš se jako veselim emisijama uživo ove sezone. One donose potpuno drugačiju energiju u odnosu na audicije jer su kandidati možda pod većim stresom, a mi u žiriju ležerniji. Sad se može dogoditi situacija da je kandidatima, s obzirom na to da su već prošli dalje, samopouzdanje naraslo jer znaju da su već izabrani među masom prosječnih talenata i da su već okarakterizirani kao iznimni talenti. Samim time će, recimo, njihova trema biti manja, ali će možda pojedinačnim članovima žirija narasti trema jer sad moramo biti vrlo pažljivi'', kaže Martina te dodaje.

''Pričamo o emisijama uživo. Znači, nema nikakvih propusta, nema pogrešno izgovorenih riječi. Moram priznati da je to nešto što mene baš, baš jako veseli jer volim tu vrstu napetosti. Kandidati će vrlo vjerojatno zasjati u još boljem svjetlu jer će svi brojevi biti dodatno osmišljeni za njih kako bi publika mogla uživati u našem showu'', sigurna je Martina Tomčić. 

Žiri je odabrao ukupno 36 kandidata koji nastavljaju svoje natjecanje za titulu devetog supertalenta i glavnu nagradu u iznosu od 200 tisuća kuna, a samo će troje najboljih iz svake polufinalne emisije zauzeti svoja mjesta u finalu showa. Od toga će prva dva finalista odabrati gledatelji, dok će trećeg finalista, neovisno o glasovima gledatelja, proglasiti žiri.

U prvoj polufinalnoj emisiji opet ćemo gledati talentiranu pjevačicu iz Tanzanije Dignu Mbeperu, koja je publiku osvojila ne samo svojim glasom nego i dirljivom životnom pričom.

Bit će tu i Sara Krpan, koja nas je na audicijskom nastupu na krilima mjuzikla odvela u neki drugi svijet. Antoneli Mištrafović na Supertalentu se predstavio repanjem, svoje mjesto u finalnoj emisiji pokušat će izboriti i dvije plesne skupine – CAF Spliters i Illusion. Novu breakdance koreografiju izvest će Miljan Rančić, koji je od žirija dobio titulu najboljeg breakdancera u povijesti Supertalenta.

Plesom na kolutu gledatelje će zabaviti simpatična Maria Lopez, a borbu za prolazak dalje vodit će i zlatni gumbi Farija Gaši te mađioničar Magic Leon.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 3 Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 2 +22 Heidi Klum - 3 Celebrity Pažljivi promatrači odmah su uočili da je Heidi u seksi bodiju izvirilo i nešto što nije trebalo, no ona je fotku svejedno podijelila

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 +26 Nives Celzijus - 4 Celebrity Je li Nives ovom fotografijom nadmašila sve od ranije? Bujne grudi ugurala je u tijesnu haljinu, pitanje je hoće li materijal izdržati ove obline!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene