Brzo ozdravi!

Ozbiljni problemi za Marka uoči velikog finala: "Ton nije izlazio, još nisam probao pjesmu kako spada"

Marko Antolković u Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) Marko Antolković u Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Antolković u Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) +0 Marko Antolković (Foto: Nova TV) Galerija

Marko Antolković razbolio se pred samo finale showa "Supertalent".

Do finala showa "Supertalent" preostalo je tek nekoliko dana, a jedan od favorita suočio se s ozbiljnim problemima. Naime, 20-godišnji Marko Antolković, koji je svojim posebnim glasom oduševio publiku i žiri showa netom prije finala se razbolio i trenutačno liječi upalu glasnica.

Pogledaj i ovo Marko Antolković Ima pune ruke posla Euforija oko Marka još uvijek se nije stišala: "Ljudi me svojim oduševljenjem jako vesele"

Svoju pjesmu koju priprema za veliko finale zasad nije probao, no nada se da će ipak biti sve u redu.

"Sada je bolje, ali pao mi je imunitet. Ja inače nemam neku tremu ali se to kod mene uvijek nekako manifestira. Glas mi je malo-pomalo otišao skroz i nisam uopće mogao govoriti. Imao sam prije nekoliko dana koncert, nakon što mi se govorni glas vratio, i bio sam kod profesorica na upjevavanju, međutim ton nije izlazio. Profesorica je odmah posumnjala na upalu glasnica i uputila me na doktoricu Santu Večerini, koja je najbolja u zemlji što se tiče glasa. Ona je potvrdila da je riječ o upali glasnica, rekla mi da izgledaju spaljeno te da imam naznake refluksa i da su izgrebane od kašlja. Zasad još niti jednom nisam probao svoju pjesmu kako spada i to mi malo stvara pritisak. No stanje se u protekla dva dana poboljšalo nakon što sam primio injekciju, dobio sam lijekove, pijem vitamine, kalcij, antibiotik. Sada je to već razlika nebo i zemlja. Doktorica me čak naučila i kako pravilno kašljati pa bi trebalo biti sve OK", rekao nam je Marko u telefonskom razgovoru.

Marko je u polufinalnoj emisiji dobio za izvedbu pjesme "Barcelona" dobio najviše telefonskih glasova od publike, a žiri je zaključio da je on svjetska senzacija.

Držimo palčeve da će do finala uspjeti vratiti glas i još jednom nas sve osvojiti njegovom ljepotom.

Sve o showu "Supertalent" čitajte na službenoj stranici

 

Urnebesan kviz sa žirijem Supertalenta, vol. 2

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene