Skidajte se do kraja

Mario Valentić pozirao potpuno gol, fotku možemo zahvaliti njegovoj djevojci

Mario Valentić (Foto: Instagram) Mario Valentić (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić (Foto: Instagram) Mario Valentić (Foto: Instagram) Mario Valentić (Foto: Instagram) Mario Valentić (FOTO: Instagram) Mario Valentić (FOTO: Instagram) Mario Valentić (FOTO: Instagram) Mario Valentić (Foto: Instagram) Mario Valentić (FOTO: Instagram) +0 Mario Valentić (Foto: Instagram) Galerija

Mario Valentić s partnericom Ljiljanom Mikić uživa u aktivnom odmoru.

Bivši maneken i glumac, a danas instruktor fitnesanapravio je popriličnu pomutnju na Instagramu.

Pogledaj i ovo Ljiljana Mikić i Mario Valentić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) u vezi su od 2016. Rijetka fotografija Marija Valentića i njegove dugogodišnje partnerice s kojom ima sina: "Da se i mi malo slikamo"

38-godišnji Mario Valentić, složit će se dame, jedan je od najzgodnijih Hrvata koji se može pohvaliti isklesanim tijelom o kojem vodi marljivu brigu već godinama, što podrazumijeva redovite odlaske u teretanu te zdravu prehranu.

Upravo su njegovi mišići u prvom planu na jednoj od posljednjih fotografija koje je objavio na svom profilu na Instagramu, na kojoj pozira gol u susjednoj Sloveniji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mario Valentić (@mario.valentic)

Naime, Mario se tamo nalazio posljednjih dana na ljetnom odmoru.

"Ranojutarnja umjetnost u Radovni", napisao je kratko uz fotografiju koja i nije trebala duži opis jer to vjerojatno nitko ne bi ni pročitao pored sadržaja na njoj.

Fotografiju Marijeve obožavateljice mogu zahvaliti njegovoj sadašnjoj partnerici Ljiljani Mikić, s kojom ima sina Nou. Obitelj je kasnije otputovala u Slavoniju, točnije u Orahovicu otkud dolazi Ljiljana, menadžerica jednog zagrebačkog hotela.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mario Valentić (@mario.valentic)

Instruktor fitnesa i tamo se fotografirao u razgolićenom izdanju te je pokazao obožavateljima kako jednostavno izvodi stoj na laktovima.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Elena Perminova (Foto: Instagram) Elena Perminova (Foto: Instagram) Elena Perminova (Foto: Instagram) Elena Perminova (Foto: Instagram) +6 Elena Perminova (Foto: Instagram) Celebrity 27 godina stariji princ izvukao ju je iz zatvora kad je imala 16, a onda se u nju i zaljubio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene