''Je l' ti jasno?''

Šuput posavjetovala jednog natjecatelja: ''Kakvo popravljanje gaća, glumi, kad ti je loše - dobro ti je!''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Marino Marušić, Peta emisija Supertalent Marino Marušić, Peta emisija Supertalent Marino Marušić, Peta emisija Supertalent Marino Marušić, Supertalent - 1 Marino Marušić, Supertalent - 2 Marino Marušić, Supertalent - 3 Marino Marušić, Supertalent - 4 Marino Marušić, Supertalent - 5 Marino Marušić, Supertalent - 6 Marino Marušić, Supertalent - 7 +1 Marino Marušić, Supertalent - 8 Galerija

Marino Marušić sebe je opisao kao veseljaka koji pjeva od malih nogu, ali nažalost, žiri showa Supertalent nije uspio impresionirati.

''Vesela sam i vedra osoba, nekad pesimist, ali zapravo duboka vrsta optimista. Da imam talent pjevanja znam od malih nogu, ali nisam puno nastupao. Sramežljiv sam, ali kad sam u društvu malo pustim glas'', opisao se Marino Marušić prije nastupa u showu Supertalent.

Pogledaj i ovo Snimanje promo spota za Supertalent kakav spoj! Pogledajte kako su članovi žirija MasterChefa iznenadili kolege iz Supertalenta, netko je bio posebno sretan što je upoznao Melkiora!

''Najljepše je što pjevanjem uveselim sebe, ali i druge. Ovdje sam jer me moja majka prijavila. Nisam znao, iskreno, a da ne budem kukavica morao sam probati. Ne mislim da sam mamina maza nego sam malo nestašan cijeli život pa oni paze svi na mene doma. Jako mi je bitno ispuniti očekivanja moje obitelji danas, ali i meni bi puno značilo. Volio bih da oni budu ponsoni, a i sve se na kraju uvijek dobro završi'', rekao je Marino koji je žirio pokušao osvojiti pjesmom ''Ti si mi u krvi'' Zdravka Čolića, ali to mu nije uspjelo. 

''Sviđaš nam se, prvo si nas baš iznenadio, ali kad je krenulo...'', iskreno je komentirao Fabijan, a s njim se složio i Davor.

Onda je došao red na Majin komentar!

''Jako si simpatičan, veseo. I netko tko izabere Čolića i ''Ti si mi u krvi'', ja sam pomislila da ćeš pomesti, ne možeš pjevati ''Ti si mi u krvi'' ako za to nisi spreman. I scenski - kakvo popravljanje gaća, hlača. I meni nekad kosa visi, trepavica mi otišla, pukao mi nokat, ali ja sam ono, ajmoo, glumi. Kad ti je loše, dobro ti je kad te zub boli dobro ti je, nema raspadanja kad si na pozornici, je l' ti jasno'', zaključila je Maja i dobila veliki pljesak!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput, Peta emisija Supertalent Maja Šuput - 4 +28 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput izbacila dekolte i noge, no zbog jednog glomaznog detalja svi su joj samo gledali u glavu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović In Magazin: Kolinda Grabar Kitarović - 7 +25 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Naša bivša predsjednica opet je hit na Instagramu: ''Kolinda, nikad niste bolje izgledali, ponos Hrvatske!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene