Prepoznatljiva elegancija

Minimalistički pristup u novoj kolekciji vjenčanica domaćeg dizajna Lukabu

Lukabu Lukabu Maps of light/PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lukabu Lukabu Lukabu Lukabu +0 Lukabu Galerija

Dizajn modne kuće Lukabu prepoznatljiv je po eleganciji, perfektnim linijama, kvalitetnim materijalima i odmjerenom jednostavnošću.

Dizajnerica Marina Jerant uvijek je kreirala za žene koje vole biti primjećene, no ovaj put poigrala se s nešto drugačijim teksturama u dizajnu. Svi modeli nose jasan novi Marinin potpis – potpuno su očišćeni, jasnih su krojeva i minimalističkog stila.

Materijali koje dizajnerica Marina koristi su oni već tradicionalno rezervirani za vjenčanice - svila, saten, til i čipka, a dvije haljine iz lookbooka posebno se ističu 3D cvjetnim aplikacijama.

Hit kolekcije je off-the-shoulder model od lepršave viskoze koja je već na listi čekanja zbog velikog interesa.

"Na prvu jednostavna kolekcija, traži prije svega da ozbiljno sagledamo svoj život i shvatimo što nam treba, što volimo a što nam stvara šumove u životu", polazne su misli dizajnerice, što je vidljivo u raznovrsnosti modela, spajanju suprotnosti koje na kraju dovode do potpunog sklada.

U trenutku je sve kako bi i trebalo biti - opušteno, tijelu ugodno, a ujedno intuitivno i snažno.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Brooke Shields (Foto: Profimedia) Brooke Shields (Foto: AFP) Brooke Shields (Foto: AFP) Brooke Shields (Foto: Instagram) +2 Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Celebrity Ovako je izgledala prije 40 godina u ''Plavoj laguni'', a i sad bi u 55. bez problema mogla odraditi te golišave scene

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene