pristižu čestitke

Marin Čilić i lijepa supruga Kristina na novoj zajedničkoj fotki blistaju od sreće, a jasno je i zašto

Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Instagram) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) +0 Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Galerija

Marin Čilić je na Instagramu objavio fotografiju sa suprugom Kristinom Milković povodom njihove treće godišnjice braka.

Hrvatski tenisač Marin Čilić (32) i njegova supruga Kristina Milković (31) imaju razlog za slavlje.

Pogledaj i ovo showbuzz konačno zajedno Marin Čilić podijelio fotografiju sa sinom Baldom koja topi srca: "Ovaj zagrljaj je vrijedilo čekati"

Osim što se Čilić ovaj tjedan plasirao u četvrtfinale ATP turnira u portugalskom Estorilu, par je obilježio i godišnjicu braka.

"Tri godine bračne sreće. Sretna godišnjica Kristina", napisao je Čilić uz fotku na kojoj poziraju zagrljeni i nasmijani.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marin Čilić (@marincilic)

Supružnici su ispod fotke dobili brojne čestitke iz cijelog svijeta, a mnogi su im poručili i da su prekrasan par.

Inače, Marin i Kristina vjenčali su se 2018. godine na Cavtatu nakon gotovo 11 godina veze, a u siječnju prošle godine postali su roditelji sinčića Balda.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton, James Middleton (FOTO: Getty) Pippa Middleton (Foto: Profimedia) +1 Pippa Middleton (Foto: AFP) Nekad i sad Prošlo je deset godina otkako je njezina stražnjica umalo zasjenila kraljevsko vjenčanje, o ovim se fotografijama pričalo danima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene