Pronašli je ozljeđenu

Zvijezda "Larina izbora" oglasila se nakon fizičkog okršaja s dečkom, evo kakvu poruku ima nakon incidenta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marija Karan objavila je na Instagramu prvu fotografiju nakon obračuna s dečkom koji je kasnije putem odvjetnika negirala i nakon što su procurili neugodni detalji.

Srpska glumica i zvijezda serije "Larin izbor" Marija Karan nedavno je završila na bolničkom liječnju nakon fizičkog obračuna tijekom kojeg ju je dečko Vladan Boban udario u lice, što je kasnije negirala, a sada se nakon svega prvi put oglasila na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo showbuzz Ona sve negira! Procurili detalji fizičkog okršaja zvijezde Larina izbora i njezina dečka, prolaznici je pronašli ozlijeđenu na krovu automobila?

"Radite marljivo, sanjate veliko", napisala je Marija uz fotografiju koju je objavila na profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

"Ona je pobjednica", "Ljepotica, uvijek bila", "Naljepša glumica na svijetu", "Dama sa stilom", "Top si", poručili su joj njezini obožavatelji.

Marija se našla usred skandala nakon navodnog fizičkog obračuna sa svojim dečkom Vladanom Balabanom, a portal Blic prenio je kako su slučajni prolaznici prvi pozvali policiju nakon što su ugledali 39-godišnju Mariju kako sjedi na krovu automobila, koju je policija već po dolasku zatekla na mjestu vozača, dok je pored nje bio Vladan. Marija je imala vidljive ozljede na tijelu, točnije na nozi, a on je bio vidno alkoholiziran.

Navodno su zajedno proveli večer u jednom restoranu, u kojem su se posvađali, a Vladan je glumicu udario po licu na ulici, nakon čega mu je ona vatrogasnim aparatom razbila staklo na automobilu i svađa se nastavila.

Blic je je prenio da je hitna pomoć Mariju prevezla u bolnicu, gdje su joj liječnici utvrdili lakše tjelesne ozljede, dok je Vladan prevezen u policijsku postaju. Međutim, glumičin odvjetnik je u svojoj izjavi negirao bilo kakvo nasilje.

"Suočeni s činjenicom da je nešto što se dogodilo između dvoje ljudi dobilo jedan potpuno drugačiji epilog u medijima, da se kreiraju neistinite priče, molimo javnost i medije da imaju razumijevanja. U odnosu gospođe Karan i gospodina Balabana nije bilo obiteljskog niti bilo kakvog fizičkog nasilja. Zbog toga se na ovaj način obraćam i tražim da se privatnost gospođe Karan zaštiti, kako bi se izbjegle senzacionalne vijesti koje nisu temeljene na istini i na onome što se dogodilo", izjavio je odvjetnik Milan Kundačina za Kurir.

Glumica, inače, iza sebe ima propali brak s holivudskim producentom Joelom Lubinom, s kojim je dobila sina Marka.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) +9 Christina Aguilera (Foto: AFP) Celebrity Veliki povratak pjevačke zvijezde ostao u sjeni njezina vidno drugačijeg izgleda, svi se pitaju što joj se dogodilo s licem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene