Razočarala nastupom?

Kritizirali je na Twitteru: 'Gdje su joj vokali, glas joj je umro u 90-ima!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Los Angelesu su održane BET nagrade, a u moru brojnih nastupa, mnogi su onaj glazbene dive Mariah Carey opisali kao najupečatljivijim.

I to zbog navodnog playbacka! Nakon što je s 'prevelikom lakoćom' otpjevala svoj hit 'Beautiful', 43-godišnja Mariah Carey se našla na meti brojnih fanova. A oni su svoje nezadovoljstvo iskazali na Twitteru, gdje su kritizirali 'presavršenu' izvedbu.

Pogledaj i ovo Robin Thicke i April Love Geary Ne žure se pred oltar Bivša ga je ostavila zbog problema koje joj je priuštio, a onda se primirio uz 17 godinu mlađu ljepoticu!

>> VIDEO Skoro ostala bez haljine u emisiji uživo

'Gdje su njezini vokali? Preminuli u 90-tima, ovo je pravi playback, jako sam razočarana'; 'Mariah Carey  grozno prekriva playback!'; 'Ne razumijem zašto je Mariah Carey došla na dodjelu BET nagrada kada je pjevala na playback cijelo vrijeme'... samo su neki od komentara razočaranih fanova.

Dodatno ulje na vatru dodala je sama Mariah, kada je u jednom trenutku same izvedbe nastavila otvarati usta, iako je u dijelu pjesme svirala samo glazba.

No jedno je sigurno, s playbackom ili bez njega, 43-godišnja Mariah je izgledala besprijekorno. Odjenula je dugu bijelu haljinu koja je istaknula njezinu liniju, a cijelu kombinaciju upotpunila je skupocjenim dijamantima!

Uz Mariah Carey na BET (Black Entertainment Television) nagradama najvećim pljeskom nagrađena je i izvedba Robina Thickea, koji je s Pharellom Williamsom i T.I.-jem izveo svoj hit 'Blurred Lines'! Više u galeriji i videima!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene