Kao sirena

Nije ju bilo briga za paparazze: Margot Robbie pokazala bradavice u prozirnom bijelom badiću

Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino i Margot Robbie (Foto: AFP) Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie (Foto: AFP) Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie (Foto: AFP) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: AFP) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) +2 Margot Robbie (Foto: Instagram) Galerija

28-godišnja Margot Robbie jedna je od najljepših holivudskih glumica koja oduševljava talentom.

Prije nego što se pojavila na crvenom tepihu u Cannesu, prelijepa glumica uživala je u hotelskom bazenu.

Pogledaj i ovo Kristen Stewart Čedna samo na prvu Pojavila se u raskopčanom sakou ispod kojeg nije imala baš ništa, dosadno odijelo pretvorila je u seksi!

Riječ je o Margot Robbie, 28-godišnjoj holivudskoj zvijezdi koja oduševljava svakom novom ulogom, a jednako je tako i u novom filmu "Once Upon A Time... In Hollywood", u kojem je utjelovila tragično ubijenu Sharon Tate.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @margotrobbie on

Prije nego što je zasjala na crvenom tepihu uz kolege Brada Pitta i Leonarda DiCaprija, Margot se zabavljala na bazenu luksuznog hotela du Cap-Eden-Roc koji je omiljen među holivudskom elitom te nema tko nije boravio u njemu.

Od Cannesa je hotel udaljen svega 15 minuta, ima 155 soba i apartmana, a svaki ima prekrasan pogled na francusku obalu i plavo more.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hotel du Cap-Eden-Roc (@hotelducapedenroc) on

28-godišnju glumicu posebno je oduševio bazen hotela na koji je stigla u jednodijelnom kupaćem kostimu na jedno rame koji je bio poprilično proziran pa je ljepotica pokazala više nego smo se nadali.

Ipak, kupaći je lijepo naglasio njezinu zategnutu liniju, a Margot se nije dala smesti ni kada je primijetila paparazze.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @margotrobbie on

Iako s pravom slovi za jednu od najljepših glumica na svijetu, njezino srce već godinama pripada samo jednom muškarcu, njezinu suprugu Tomu Ackerleyju, s kojim se vjenčala 2016. godine.

Glumica i redatelj upoznali su se na setu filma "Suite Française" 2014. godine, a neko su vrijeme živjeli u Londonu s pet prijatelja u stanu s tri sobe, sve dok se nisu proslavili.

Par danas živi u Los Angelesu, no intimu čuvaju od znatiželjne javnosti. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Brooke Shields (Foto: Instagram) Brooke Shields (Foto: Instagram) +5 Brooke Shields (Foto: Instagram) Celebrity Sjećate se filma ''Plava laguna''? Pogledajte kako glavni glumac izgleda poslije 39 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene