Opušteno izdanje

Bez šminke i u pidžami s mrljom na stražnjici nimalo ne nalikuje atraktivnoj ljepotici s Instagrama

Sara Sampaio (Foto: Getty Images) Sara Sampaio (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Sampaio (Foto: Getty Images) Sara Sampaio (Foto: Getty Images) +0 Sara Sampaio (Foto: Instagram) Galerija

Portugalsku manekenku Saru Sampaio paparazzi su fotografirali ispred njezina doma u Los Angelesu u nimalo glamuroznom izdanju.

Victorijinu anđelicu Saru Sampaio (29) na pisti smo navikli gledati u oskudnom donjem rublju i savršeno dotjeranu, kao i na društvenim mrežama, no izgleda da se privatno toliko ne opterećuje izgledom.

Pogledaj i ovo showbuzz Bježale po gradu! Prvo su fotografu u Dubrovniku pokazale srednji prst, a ove ljepotice onda su se opustile u izdanjima u kakvima ih viđamo i na svjetskim pistama!

Portugalsku ljepoticu paparazzi su ovog tjedna ulovili ispred njezina doma u Los Angelesu bez šminke i u pidžami koja je na području stražnjice imala mrlju, prenosi Daily Mail.

Opušteni stajling upotpunila je i kućnim papučama, a iako je iz kuće izašla nakratko, to je bilo dovoljno da njezine neglamurozne fotografije obiđu svijet.

Ovi prizori potpuna su suprotnost atraktivnim fotografijama kakve manekenka objavljuje na svojem Instagramu i za koje uvijek dobiva brojne komplimente.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sara Sampaio (@sarasampaio)

No to nije prvi put da je Sara fotkana u zapuštenom izdanju. Manekenka se u karanteni dosta opustila te ju se na ljeto često moglo vidjeti nenašminkanu i nesređenu, a nabacila je i nekoliko kilograma viška, što je priznala i sama.

Lijepa Portugalka svjetsku je slavu stekla 2013. godine kada je prvi put nosila reviju Victoria's Secreta, a 2015. godine dobila je titulu anđelice. Snimila je brojne naslovnice svjetskih časopisa i nosila revije najpoznatijih dizajnera, a pojavila se i u nekoliko glazbenih spotova.

Okušala se i kao glumica u drugoj sezoni serije "Milijarde", a trenutačno snima portugalski film "Sombra", koji izlazi 2021. godine. 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Mandarina Celebrity Kristina Mandarina pozirala u pripijenoj haljini, ali jedan je detalj neke zabrinuo i pogurao dekolte u drugi plan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene