teško je, ali vrijedi!

Naša manekenka dirnula sve emotivnom objavom o trudnoći, obratila se ženama koje prolaze isto: "Svaka kap krvi, svaki ubod igle, sve se isplati"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kristina Šalinović progovorila je o bolnom procesu kroz koji je morala proći da bi ostala trudna, a najveća podrška joj je bio zaručnik Enrico Migliorati.

Kristina Šalinović napisala je na Instagramu emotivnu objavu o svojoj trudnoći koju je podijelila sa svima početkom travnja. 

Pogledaj i ovo Kristina Šalinović (Foto: Instagram) Čestitamo! Kristina Šalinović zaručila se nakon 6 godina veze: ''Dogodilo se prije nekoliko mjeseci, ali još ne vjerujem!''

"Daleko smo dogurali, ljubavi moja! Moj stalni podsjetnik da ne odustajem. Čekanje, svi liječnici koje smo vidjeli zadnjih godina, svi pregledi, svaka kap krvi, svaki usamljeni boravak u bolnici, svaki ubod igle koji mi je povrijedio želudac, svaka tableta koju sam uzela. Svaki snažan zagrljaj ili stisak ruke koji mi je tvoj otac dao prije nego sam ušla u liječničku ordinaciju. Svako pojačanje snage koje dobijem kad čujem: 'Ponosim se tobom'. Svaka suza koju sam ispustila. Svaki trenutak kad sam se osjećala sama. Sve je vrijedilo sad kad te imam pod srcem", napisala je manekenka. 

Šalinović je poslala i snažnu poruku svim ženama koje se moraju boriti da bi zatrudnjele.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BlackUnicorn (@kristina_salinovic)

"Sjetite se ovoga sve buduće majke. Sve se isplati. Svaka od vas je mama u srcu koja se bori ili ne može zadržati svoju djecu. Pa čak i vi koje patite u tišini, vidimo vas. Volimo vas. Grlimo vas. Zapamtite to!", istaknula je Kristina. 

Pratiteljice su pružile podršku Šalinović i istaknule da je njezina objava divna, a neke su otkrile da su prošle kroz isto.

"Potpisujem sve napisano, čekamo svoju princezu za 17 dana", "I nakon dvije godine ne odustajemo idemo dalje još jači, rame uz rame! Drago mi je zbog tebe!", "Ratnica moja", "Divna, skromna i jaka, kao svaka mama", komentirale su. 

Inače, Kristina je u ožujku otkrila da se zaručila s Enricom Miglioratijem, s kojim očekuje prvo dijete, nakon šest godina veze. "Dogodilo se prije nekoliko mjeseci, ali i dalje ne mogu vjerovati", napisala je presretna Kristinu uz kratki video i fotografiju s Enricom, a pohvalila se i prstenom koji je dobila. Par živi u Milanu. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mena Suvari (Foto: AFP) Mena Suvari (Foto: AFP) Mena Suvari (Foto: AFP) Mena Suvari (Foto: AFP) +2 Mena Suvari (Foto: AFP) Zanimljivosti Njezina gola fotka na krevetu punom ružinih latica danas je kultna, no iza kulisa događale su se gnjusne stvari

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene