prava rijetkost

Uvijek se hvali golim fotografijama, a sada istaknula nešto drugo što je nekima zasmetalo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emily Ratajkowski promijenila je boju kose iz smeđe u plavu.

Manekenka Emily Ratajkowski (29), koju je proslavio kontroverzni spot Roberta Thickea, pohvalila se promjenom imidža. 

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Teške optužbe! Slavna ljepotica otkrila mučne detalje sa snimanja spota za kojim su svi bili ludi, serijski preljubnik našao se u novim problemima

"Prvi dan kao plavuša", napisala je Emily na Instagramu. Manekenka, koja je poznata po golotinji, prešla je iz brinete u plavušu i pohvalila se prvo videom, a potom fotografijom na društvenoj mreži. Neke je oduševila promjenom, dok drugi nisu bili zadovoljni. 

"Dobro došla na mračnu stranu", "Woow", "Rasturaš oba imidža", "Tako lijepo, taman za ljeto", "Ne sviđa mi se promjena", "Neee", "Zabavljaš li se više već sad?", "Smeđa kosa ti je bila zaštitni znak", "Ne znam je li gora ova promjena ili tvoja politička ideologija", komentirali su njezini pratitelji, kojih ima 26,6 milijuna. 

Ratajkowski svakodnevno uveseljava obožavatelje svojim golišavim fotografijama, pa je iznenađenje kada je obučena ili je fokus na nečem drugom osim njezina razgolićenog tijela. Svojedobno je istaknula da nema nikakvog problema s golotinjom te da je odmalena s obitelji posjećivala nudističke plaže.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day 1 as a blondie

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Inače, Emily je od 2018. u braku s glumcem Sebastianom Bear-McClardom (38). On nema nikakvog problema s njezinim golišavim fotografijama na Instagramu, a ponekad joj se pridruži i prekrije njezina strateška mjesta.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 1 +0 Maja Šuput - 6 Celebrity Odvažno izdanje Maje Šuput mami uzdahe, istaknula atribute u seksi kombinaciji  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene