Njezina reakcija je sve!

Šuput polako otkriva detalje vjenčanja s Nenadom Tatarinovom, zabilježen i trenutak za pamćenje!

Maja Šuput, Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput, Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput, Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Vjenčanje Maje Šuput (Foto: Instagram) Vjenčanje Maje Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput, Nenad Tatarinov (Foto: instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput: (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Vjenčanje Maje Šuput (Foto: Instagram) Galerija

Nakon što je objavila video najljepših trenutaka vjenčanja s Nenadom Tatarinovom, Maja Šuput objavila je i fotografiju trenutka nakon što je potpisala najvažniji papir.

Iza Maje Šuput najvažniji je dan u životu. U subotu je na istarskom imanju izmijenila zavjete s Nenadom Tatarinovom, a svadbenu je proslavu upriličila za najbliže prijatelje i obitelj. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput Predobro! Šuput pokazala što je Blooma dočekalo za rođendan, bit će ovo proslava za pamćenje: "Učinio si nam život najljepšim i najveselijim!"

Tulum je trajao do jutra, a uzvanike je iznenadila i spektakularnim vatrometom. Iako je detalje svog vjenčanja držala pod velom tajne sve do posljednjeg trenutka, sada rado dijeli fotografije i snimke s ceremonije. 

Nakon što je podijelila video najljepših trenutka koji je nekima izmamio suze, podijelila je i fotografiju na kojoj je ovjekovječeni trenutak reakcija nje i Nenada nakon što su potpisali najvažniji papir u životu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ono kad potpises najvazniji papir 💍💗

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Pjevačica je na dan vjenčanja promijenila tri haljine, a onu koju je nosila tijekom izmjene zavjeta za nju je izradio njezin najbolji prijatelj i modni stilist Marko Grubnić. 

  1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Vjenčanje Maje Šuput (Foto: Instagram) Vjenčanje Maje Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Vjenčanje Maje Šuput (Foto: Instagram) Celebrity U Majinu stilu: Pogledajte i treću haljinu koju je pjevačica odabrala za dan svog vjenčanja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene