Vraćaju se eventi!

Maja Šuput snimljena u rijetkom izlasku bez sinčića, zbog upečatljivog stajlinga bila je jedna od glavnih zvijezda događanja

Maja Šuput sedma emisija TLZP - 1 Maja Šuput sedma emisija TLZP - 1 Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput sedma emisija TLZP - 1 Maja Šuput i Frano Ridjan sedma emisija TLZP - 2 +0 Maja Šuput i Frano Ridjan šesta emisija TLZP - 3 Galerija

Maja Šuput pojavila se na otvaranju butika dizajnerice Aleksandre Dojčinović u centru Zagreba.

Maja Šuput često dijeli zajedničke fotografije sa sinom Bloomom i ističe da uživa u svakom trenutku majčinstva, a sad je snimljena u rijetkom izlasku bez njega. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput da je maja biti lako... Kako postati Maja Šuput? Pjevačica snimila video s detaljnim uputama: "Osmijeh na lice, malo zabacit kukićima i neka pati koga smeta!"

Pjevačica i voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato" zablistala je na otvorenju butika dizajnerice Aleksandre Dojčinović u centru Zagreba. Nasmiješena Maja pozirala je u upečatljivim srebrnim hlačama, crnom topu s pernatim detaljima i bijelom sakou. 

Šuput je tu kombinaciju uskladila s crnom torbicom i sandalama na petu, a imala je kratku kosu s blagim kovrčama. Pjevačica, koja je poznata po svojim originalnim modnim izdanjima, sa zanimanjem je razgledavala kreacije Aleksandre Dojčinović. 

Inače, Maja je nedavno pokazala najdražu fotografiju svog sina Blooma koju je stavila na svoju masku za mobitel. Šuput je u objavama na Instagram storyjima otkrila da je za Tijelovo s obitelji uživala na seoskom imanju Kezele kod Ivanić-Grada. Pozirala je s Bloomom u naručju, a snimila ga je i u kolicima kako slatko spava, ali i kad se probudio pa se našalila da je tulumario.

Podsjetimo, Maja je rodila carskim rezom u ožujku ove godine, a do samog kraja trudnoće vrijedno je radila i snimila novu All Stars sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojemu se ponovno našla u ulozi voditeljice, zajedno s Franom Ridjanom.

Finale showa "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite ove nedjelje u večernjem terminu na Novoj TV!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus sedma emisija TLZP - 2 Nives Celzijus sedma emisija TLZP - 1 Nives Celzijus šesta emisija TLZP - 5 +0 Nives Celzijus peta emisija TLZP - 3 Celebrity Nives je možda Egipat zamijenila svojom terasom, ali to ne znači da se i obukla - raskošna figura u prvom planu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene