Za svaki slučaj

Šuput se pohvalila da je spremna za rodilište: ''Najslađe pakiranje torbe, nek' čeka koliko treba!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira s torbom spremnom za odlazak u rodilište.

Maja Šuput spremna je za odlazak u rodilište, a time se pohvalila i svojim pratiteljima na Instagramu, kojima je otkrila da je torba sa stvarima već spremna.

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

"Najslađe pakiranje torbe. Torba za rodilište je spremna za svaki slučaj pa nek' čeka koliko treba", napisala je Maja uz fotografiju na kojoj pozira u svilenoj pidžami ispod koje je sakrila trbuh i velikim osmijehom na licu bez kojeg je ovih dana rijetko kada viđamo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Predivna torba, ali ja trbuh ne vidim", "Može neki story što si sve stavila unutra", "Kad god krenula, nek' ti bude sretno, draga Maja", "Neka ti je sretno i blagoslovljeno", "I ja bih takvu torbu", "Srećica moja, ona meni spremna", neki su od komentara njezinih obožavatelja.

Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov ne kriju uzbuđenje zbog toga što će uskoro postati roditelji, a sin bi trebao doći na svijet polovicom mjeseca ožujka. Maja je u nedavnom intervjuu za IN magazin otkrila kako bi mu voljela dati neko strano, zvučno ime, a nedavno je pokazala i preslatku dječju sobu, pri čijem je uređenju pazila na baš svaki detalj.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: Screenshot) +1 Christina Aguilera (Foto: AFP) Nekad i sad Pamtimo je kao sitnu mršavicu, ali s godinama su joj zaštitni znak postale bujne obline

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene