''Temperatura se diže!''

Fotografiju s Fabijanom Maja je začinila i sočnim komentarom, a nisu im odoljeli ni pratitelji na društvenim mrežama!

Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 4 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Fabijan Pavao Medvešak - 4 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +19 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput već je dala do znanja da je zadovoljna odabirom novog člana žirija showa ''Supertalent'', a to je sad potkrijepila i njihovom zajedničkom fotografijom.

Pjevačica i članica žirija popularnog showa "Supertalent", Maja Šuput, fanove je oduševila novom fotkom s kolegom Fabijanom Pavlom Medvešekom

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Dok je Maja plijenila pozornost u crnoj kombinaciji s crvenim ružem i zlatnim nakitom, Fabijan je nosio bijelu košulju, na koju je kombinirao elegantni sivi sako. 

"Jako sexy", napisala je Šuput ispod objave. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Prva u komentarima javila joj se sportašica Sandra Perković, koja im je uputila niz gorućih vatrica, a zatim se javio i stilist Marko Grubnić, koji je stavio emotikon srca.

Pratitelji nisu mogli odoljeti ovako savršenom paru, pa su im poručili: 

"Tko je tu seksi?", "Temperatura se diže", "Savršeni ste", "Wow", "Gorite".

Prisjetimo se, glumac Fabijan Pavao Medvešek zamijenio je ove sezone Janka Popovića Volarića u emisiji "Supertalent". 

Za DNEVNIK.hr otkrio je i kako se osjećao kada je saznao da će postati dio čuvenog žirija:

"Trema nije ni splasnula otkad sam primio poziv da postanem član žirija. Uzbuđen sam jako i nadam se da će svim gledateljima biti zabavno i zanimljivo! Tko nije fan Supertalenta?! Veselim se tome da ljudi napokon vide što smo mi sve imali prilike vidjeti za vrijeme snimanja audicija."

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić +29 Petar Grašo - 2 Celebrity Grašo otkrio jedan detalj o svojoj kćeri zbog kojeg mu je jako žao: ''To je bilo i prije nego što je ona nastala...''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 +29 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives Celzijus javila se iz kreveta pa suptilno pokazala jedan od svojih najvećih aduta u jedva vidljivom rublju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene