Skandal o kojem se pisalo

Našla je način kako iskoristiti milijarde nevjernog muža koji je ljubavnicu vodio diljem svijeta

Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Galerija

MacKenzie Scott razvela se prošle godine od Jeffa Bezosa nakon 26 godina braka i sada je ispunila obećanje da će donirati novac humanitarnim organizacijama.

Spisateljica MacKenzie Scott (50) ispunjava obećanje koje je dala prošle godine kada se razvela od milijardera i osnivača Amazona Jeffa Bezosa (56). 

Pogledaj i ovo Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Život ide dalje! Poslije kraha 26 godina dugog braka s milijarderom koji ju je varao s voditeljicom, dostojno se razvela i nedavno sretno udala!

Naime, MacKenzie je rekla da će dio bogatstva dati u dobrotvorne svrhe i to je učinila raspodijelivši 4,2 milijarde dolara na 384 organizacije.

"Ova pandemija uništila je život Amerikanaca koji se već bore. Ekonomski gubici i ishodi bolesti bili su gori za žene, pripadnike pojedinih rasa i one koji žive u siromaštvu. U međuvremenu je znatno poraslo bogatstvo milijardera", napisala je spisateljica na svom blogu. 

MacKenzie je pri odabiru organizacija za donaciju željela zadovoljiti osnovne potrebe ljudi pa je dala novac bankama hrane, fondovima za pomoć u hitnim slučajevima i podršku najugroženijima. Posvetila je pozornost problemima među kojima su smanjenje duga i obuka za zapošljavanje i obrazovanje marginaliziranih ljudi. Razmatrano je 6490 organizacija, a njih 822 prošle su detaljniju analizu. 

Inače, bogatstvo spisateljice nakon razvoda od Bezosa procjenjuje se na oko 60 milijardi dolara i 18. je najbogatija osoba na svijetu, dok je njemu ostalo oko 190 milijardi dolara i najbogatiji je čovjek u 2020. godini.

MacKenzie i Jeff razveli su se prošle godine nakon 26 godina braka jer ju je varao s televizijskom voditeljicom Lauren Sanchez (50), u koju se zaljubio i bio je spreman razoriti svoju obitelj. Naime, bivši supružnici imaju četvero djece, činili su se kao idiličan par i javnost je osvojila priča kako su skupa pokrenuli Amazon te stekli toliko bogatstvo. 

Lauren je zbog Bezosa uništila svoj 14-godišnji brak s poznatim lovcem na talente Patrickom Whitesellom (55), s kojim je dobila dvoje djece. Ljubavnu aferu milijardera i Sanchez razotkrio je National Enquirer, koji je pisao da su proputovali nekoliko država skupa i uživali u privatnim avionima i skupocjenim hotelima.

Neki su tvrdili da su razotkriveni jer se Bezos kao vlasnik Washington Posta zamjerio Donaldu Trumpu, kojeg je kritizirao i cijela je javnost znala da su u svađi. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene