Sve je moguće

PROBLEMI u galaksiji - ne zna se kakva je sudbina Luka Skywalkera

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Šuška se kako bi u najnovijem nastavku filmske sage 'Ratova zvijezda' mogla biti otkrivena velika tajna Lukea Skywalkera.

Započelo je snimanje novog, osmog nastavka ratova zvijezda i to upravo u Dubrovniku! Stradun je bio zatvoren za prolaznike, dok se Darth Vader prešetavao par noći za redom. Osim te uzbudljive vijesti, najnoviju prašinu podigao je redatelj J.J. Abrams rekavši da bi volio da je Luke gay, te nadodao kako 'za mene, zabavnost Ratova zvijezda leži u tome da je sve moguće. Stoga se čini nenormalno uskogrudnim te protu-intuicijski reći da nikad neće postojati homoseksualni lik u tom svijetu'.

Pogledaj i ovo PR borba za nasljedstvo Toni Collette i Anna Faris bore se za bogatstvo u komediji "Nasljedstvo"

Mark Hamill, glumac koji tumači Lukea Skywalkera, nadovezao se na izjavu redatelja kazajući kako je pročitao da je Abrams otvoren prema tome da bi Luke mogao biti gay. 'U starim danima, dobivali bi fan pisma od obožavatelja, ali sada fanovi pišu kako su zlostavljani u školi, da ih je strah priznati da su gay, te me pitaju može li Luke biti gay. Ja smatram da tu interpretaciju treba ostaviti gledatelju. Ako misliš da je Luke gay, naravno da je. Ne trebaš se toga sramiti. Procjenjuj Lukea po njegovom karakteru, a ne po tome koga on voli.'

Upućuju li Abramsova i Hamillova izjava na to da su šuškanja istinita, te da će pisci osmog nastavka doista objaviti Skywalkerovu tajnu, na čije otkrivanje fanovi već duže vrijeme čekaju, saznat ćemo tek sljedeće godine, kada se film napokon pojavi u kinima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene