izvodi veliki hit

S nestrpljenjem iščekuju njen nastup koji je najavila zabavnim videom: "Napokon. Ti ćeš ju najbolje odglumiti"

Lu Jakelić Lu Jakelić Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lu Jakelić Lu Jakelić Lu Jakelić - 4 Lu Jakelić Lu Jakelić +0 Lu Jakelić - 4 Galerija

Lu Jakelić će u novoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" izvesti pjesmu "Bad Guy" od Billie Eilish.

Lu Jakelić će u devetoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" utjeloviti popularnu pjevačicu, a sama je to najavila na zabavan način. 

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Måneskin, ep. 8, TLZP - 10 ovo joj je druga pobjeda Gledatelji našeg hit-showa ne mogu se načuditi transformaciji naše mlade pjevačice: "Ona zaslužuje Oscara!"

"Već znate tko je to", napisala je Lu pokraj videa na Instagramu. Na snimci je pokazala isječke nastupa u kojem izvodi pjesmu "Bad Guy" od Billie Eilish. 

Njene pratitelje je oduševila najava večerašnjeg nastupa. "Opa. Lijepo, Billie", "Samo poludi", "Jedva čekam!", "Da, znam", "Ovo će biti top", "Preedobro, ja obožavam Billie", "Napokon Billie u TLZP-u. Toliko sam sretna jer ju obožavam i mislim da ćeš ju ti najbolje odglumiti", komentirali su. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You already know who it is 🟡 #rehearsals @tlzphr

A post shared by LU☽ (@lu.jakelic) on

Lu je tijekom priprema za transformaciju Billie istaknula što je važno kod nastupa. "Pokreti koje izvodi Billie se mogu nazvati jednom vrstom trzaja, a to su trzaji koje sam ja osjetila tijekom vježbanja ovog nastupa i u vratu i u donjem dijelu leđa'', ispričala je. 

Inače, Jakelić je ranije oduševila nastupom kao Antonio, člana dvojca  skupine Los Del Rio. U Rafaela se transformirao Goran Navojec. 

Ipak, uloga koja je donijela Lu najviše pozornosti je bila ona Severine za koju ju je sama pjevačica pohvalila. Snimku nastupa je u manje od 24sata pogledalo više od 22.000 ljudi. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene