Svađa zvijezda

Ljutita Kim: 'Nemoj mi slati poklone ako me misliš ogovarati iza leđa!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Mogu li skromno predložiti da ne šalješ poklone pa onda pričaš sr***!', poručila je Kim novoj neprijateljici na Instagramu.

Nakon što je Katie Couric, poznata američka TV voditeljica, u jednom intervjuu izjavila kako joj 'nije jasno zašto su Kardashiani zvijezde', ljutita Kim reagirala je na Instagramu.

>> Kim i Kanye po prvi put snimljeni zajedno s bebom - Danas su joj točno dva mjeseca

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović (PR) Teška i neuobičajena godina Jedna od najboljih hrvatskih glumica otvorila dušu na Instagramu: "Obećala sam da ga neću sramotiti i plakati"

Ostavila je ljutitu poruku za Katie u kojoj je napisala: 'Mogu li skromno predložiti da ne šalješ poklone pa onda pričaš sr*** #Lažni medijski prijatelji'. Uz to je objavila i fotku s poklonom koji je Katie poslala za North West uz poruku: 'Čestitam na prinovi!'

Ubrzo je stigla i službena izjava Katie Couric koja je napisala: 'Još prije sam upoznala Kim i mislim da je stvarno draga osoba. Odgovarala sam na pitanje novinara i objasnila kako me intrigira fasciniranost javnosti njezinom obitelji. Nisam imala namjeru povrijediti njezine osjećaje. Poklon je bio od srca, sretna sam zbog Kim i Kanyea', izjavila je Katie.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene