Bez ijedne krpice!

U 57. godini pozirala kao od majke rođena, suprug joj pred svima jasno dao do znanja što o tome misli

Lisa Rinna i Harry Hamlin (Foto: Getty Images) Lisa Rinna i Harry Hamlin (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lisa Rinna i Harry Hamlin (Foto: Getty Images) Galerija

Lisa Rinna pozirala je u potpunosti gola u 57. godini za potrebe snimanja jedne kampanje, a fotografije je objavila na svom profilu na Instagramu.

Holivudska glumica Lisa Rinna pozirala je kao od majke rođena i pokazala razgolićeno tijelo u 57. godini i zavidnu liniju za svoju dob, za što je dobila naravno, brojne komplimente i pohvale za hrabrost.

Pogledaj i ovo showbuzz Prozirno i crno Svima pokazala svoje savršene grudi!

Lisa se skinula za potrebe snimanja reklamne kampanje za jedan brend sunčanih naočala, a komentaru nije mogao odoljeti niti njezin suprug, također glumac Harry Hamlin.

"Da, ona je moja djevojka, moja djevojka", napisao joj je ponosno u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L I S A R I N N A (@lisarinna) on

Harry i Lisa upoznali su se prije nego što je ona postala slavna glumica, i to slučajno, u jednom restoranu u Los Angelesu.

"Upoznali smo se u restoranu. Radila je u trgovini sa sunčanim naočalama, u noćnoj smjeni prodavala je sunčane naočale. Poznavao sam vlasnika, zapravo sam večerao s njim kada mu je ona donijela ključeve trgovine nakon što joj je radno vrijeme završilo. I tada smo se upoznali", prisjetio se sa smiješkom Harry gostujući nedavno u showu "The Jess Cagle".

Par se vjenčao 1997. godine u Beverly Hillsu, a imaju i dvije kćeri, danas 21-godišnju Delilu Belle i 18-godišnju Ameliu Grey. Harry iz prethodne veze s glumicom Ursulom Andress ima 39-godišnjeg sina Dimitrija Alexandera. Osim s Lise, u braku je od 1985. do 1989. godine bio s Laurom Johnson, a od 1991. do 1992. godine s Nicolette Sheridan.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene