procurile fotke sa seta

Kći miljenika žena nikada nije imala problema s golišavosti, a sada se zbog uloge skinula do kraja!

Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) Lily Rose Depp (Foto: AFP) +0 Lily Rose-Depp (Foto: Instagram) Galerija

Lily-Rose Depp je u novom filmu "Wolf" u kojem glumi ženu koja misli da je divlja mačka snimila scene u kojima je potpuno gola.

Kći bivšeg glumačkog para Johnnyja Deppa i Vanesse Paradis, 22-godišnja Lily-Rose Depp, krenula je stopama svojih roditelja i trenutno snima novi film "Wolf" u kojem je pokazala da je za potrebu uloge spremna skinuti se do kraja.

Pogledaj i ovo Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Uspješno ga je skrivala Kći slavnog glumca jedan odjevni predmet ostavila je kod kuće, zbog toga je i njezin novi dečko pao u drugi plan

U filmu glumi ženu koja misli da je divlja mačka i snimila je nekoliko scena u kojima je potpuno gola, a fotografije sa seta sada su procurile u javnosti.

Lily, koju zbog izgleda neprestano uspoređuju s njezinom prekrasnom majkom, inače nema problema s golišavosti i često časti paparazze izdanjima bez donjeg rublja, a privlači pažnju i svojim izazovnim izdanjima za crveni tepih.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp)

Mlada glumica je od kraja prošle godine u vezi s francuskim reperom Yasseineom Steinom, a poznato je i da je prije njega ljubila kolegu Timotheeja Chalameta.

Njezini roditelji, Johnny i Vanessa, nikada se nisu vjenčali, a osim nje, zajedno imaju i 19-godišnjeg sina Jacka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene