Uspješno ga je skrivala

Kći slavnog glumca jedan odjevni predmet ostavila je kod kuće, zbog toga je i njezin novi dečko pao u drugi plan

Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) getty images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Lily Rose Depp (Foto: AFP) Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) +0 Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) Galerija

Lily-Rose Depp krenula je stopama svojih roditelja što se karijere tiče, no nerijetko medije puni odjevnim kombinacijama i svojim ljubavnim životom.

Kći bivšeg holivudskog para Johnnyja Deppa i Vanesse Paradise i mlada američka glumica, 22-godišnja Lily-Rose Depp, bila je ovoga tjedna meta fotografa zbog oskudnog izdanja u kojem je izašla iz kuće.

Pogledaj i ovo Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) procurile fotke sa seta Kći miljenika žena nikada nije imala problema s golišavosti, a sada se zbog uloge skinula do kraja!

Fotografi su Lily-Rose uhvatili u šetnji s njezinim novim dečkom, francuskim reperom Yasseineom Steinom, a svi su buljili u ono što je imala na sebi. Narančastu majicu ispod koje je bilo više nego očito da nije imala grudnjak iskombinirala je s ljubičastom minicom, a dečko joj je pomogao s jaknicom dok su užurbano šetali gradom.

Vezu sa Steinom Lily-Rose je potvrdila prije tek nekoliko tjedana, a već se neko vrijeme šuškalo da su nešto više od prijatelja.

Lily-Rose je prije godinu dana prekinula vezu s kolegom Timotheejem Chalametom i sve donedavno nije se znalo ništa o njezinu ljubavnom životu, dok nije uhvaćena u londonskoj romansi proteklog ljeta. Povezivali su je s glumcem Austinom Butlerom, no njihova veza nije bila dugoga vijeka.

Pred Lily je inače uspješna glumačka karijera, a nezapaženo ne prolaze niti njezine kreacije na crvenim tepisima na kojima se također pojavljuje bez viška donjeg rublja.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Islamović među lješnjacima (Foto: Dnevnik.hr) Alen Islamović s gitarom (Foto: Dnevnik.hr) Alen Islamović za In Magazin (Foto: Dnevnik.hr) Alen Islamović, Željko Bebek, Tifa (FOTO: Damir Spehar/PIXSELL) +1 U zlatnoj sobi Alena Islamovića (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Znate li kako izgleda supruga Alena Islamovića? Upoznao ju je kad je imala 16 godina: "Bio sam nitko, a bila mi je najveća podrška"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey Matthew McConaughey i Frank Lampard Matthew McConaughey i Camila Alves (Foto: AFP) Matthew McConaughey i Camila Alves (Foto: AFP) +12 Camila Alves i Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Zanimljivosti Kad su se upoznali, nije imala pojma tko je on i trudio se da je osvoji, a danas slove kao jedan od najljepših ljubavnih parova!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene