jako se raduje majčinstvu

Leoni Paraminski se ostvarila jedna od najvećih želja: U 42. godini očekuje prvo dijete

Leona Paraminski - 1 Leona Paraminski - 1 DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Leona Paraminski - 1 Leona Paraminski (Foto: Instagram) Leona Paraminski (Foto: Instagram) Leona Paraminski (Foto: Instagram) Leona Paraminski, Tin Komljenović (FOTO: Instagram) +0 Leona Paraminski (FOTO: Instagram) Galerija

Leona Paraminski i njezin muž Tin Komljenović nisu mogli prirodnim putem dobiti dijete pa su se u Hrvatskoj podvrgnuli medicinski potpomognutoj oplodnji.

Leona Paraminski (41) stigla je u Hrvatsku u prosincu prošle godine i tada je otkrila za In magazin da ostaje duže, ali i da joj je i dalje jedna od najvećih želja majčinstvo. 

Pogledaj i ovo showbuzz Uživa u Americi "RADIMO NA TOME, PA NIKAKO" Leona Paraminski otkrila: "Pametan je, fakat je super!"

Našoj glumici se to i ostvarilo, a kako je otkrila za Gloriju došla je u Lijepu našu jer njen muž Tin Komljenović (38) i ona nisu mogli postati roditelji prirodnim putem pa su se kod nas podvrgnuli medicinski potpomognutoj oplodnji. 

Početkom siječnja Leona je za In magazin rekla da joj je pri vrhu želja majčinstvo. "Pa naravno da je to uvijek. Ali imam ja puno želja, onda one iz godine u godinu neke propadnu, neke se stvore, neke imam nove", istaknula je glumica koja je ranije rekla da spremna za umjetnu oplodnju ili posvajanje djeteta. 

Inače, Paraminski je s mužem Tinom, s kojim je u braku od 2012., preselila u Santa Barbaru prije šest godina. Progovorila je za In magazin o takozvanom američkom snu.

"Ja mislim da je američki san jedna velika laž i da zapravo ne postoji, ono što je Amerika bila nekad nije danas, uzela sam najbolje od nje, puno mi se stvari otvorilo i meni i Tinu. Ja nisam još ostvarila svoje snove, ono što sam ja mislila da bi ja htjela i mislim da će mi za to doći vrijeme'', ispričala je glumica. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Goleš Dino Goleš o prioritetnim skupinama za cijepljenje protiv koronavirusa Dino Goleš Dino Goleš na Markovu trgu +0 Dino Goleš - 2 Celebrity Mladi voditelj Nove TV postao je tata! S radijskom voditeljicom dobio je sina, a otkrili su i njegovo ime

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene